Το ξέσπασμα γνωστού ηθοποιού που έγινε αγρότης: «Δε μ’ενδιαφέρει η σόουμπιζ, γι’αυτό κι έφυγα. Δεν με έδιωξαν»! 

1Τον γνωρίσαμε από την τηλεόραση, μας εντυπωσίασε στον κινηματογράφο, μας γοήτευσε στο θέατρο και μας απασχόλησε ιδιαίτερα με τη διαφορετικότητα και τις επιλογές του.

 Ο λόγος για τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη, που τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του και αναζήτησε την ποιότητα που του έλειπε στο Πήλιο.
«Ασχολούμαι με τη γη, αλλά κατά βάση είμαι μελισσοκόμος. Η καθημερινότητά μου είναι αυτή ενός ανθρώπου που ζει στο βουνό, όχι ενός τουρίστα, που ήρθε για διακοπές. Ζω σαν όλους τους κατοίκους εδώ. Μαζεύω τα ξύλα μου, έχω τις ντομάτες μου, τις πατάτες, τα αμπέλια. Απλά, η βασική μου δουλειά είναι τα μελίσσια. Από εκεί βγάζω τα προς το ζην» αποκαλύπτει στο «S».
Kαι συμπληρώνει: «Είμαι στο ξεκίνημά μου. Μόνο τρία χρόνια μελισσοκόμος, αλλά ασχολούμαι, διευρύνω τις γνώσεις μου και προσπαθώ να εξελιχθώ. Το επόμενο βήμα που περιμένω να γίνει είναι να βγει το μέλι μου, αλλά και άλλα φυτικά προϊόντα, στην αγορά. Να γνωρίσει ο κόσμος την αγνότητα και τη δουλειά μου. Άλλωστε, η τροφή είναι για μένα το καλύτερο φάρμακο για την ψυχή. Σε μια εποχή που παίρνουμε τα χάπια με το κιλό, το πιο σωστό νομίζω για τον εαυτό μας είναι να ψάξουμε για το καλύτερο ποιοτικά στις πρώτες ύλες. Έχω υιοθετήσει απόλυτα τη φράση των αρχαίων ημών προγόνων… Ο,τι τρώμε είμαστε!», λέει ο ηθοποιός.
Eνώ ξεκαθαρίζει λέγοντας πως η απόφαση του δεν πάρθηκε επειδή τον έδιωξαν αλλά ήθελε από μόνος του να φύγει από τον χώρο! «Συνειδητοποίησα ότι, αν θέλω εγώ, σαν Γιώργος, μια πιο ποιοτική ζωή, δεν γίνεται να είμαι σε μια μεγάλη πόλη σαν την Αθήνα. Γι” αυτό έφυγα. Και έφυγα, δεν με έδιωξαν. Δεν έχω ασχοληθεί με τη σόουμπιζ, δεν με ενδιαφέρει και το απέδειξα. Αγαπάω το θέατρο, με ενδιαφέρει το θέατρο και εξακολουθώ να ασχολούμαι με αυτό, όσο και αν επιμένουν φυλλάδες, περιοδικά και «πληροφορίες» ότι τα παράτησα, γιατί έτσι βγαίνουν καλύτεροι τίτλοι και λεζάντες. Το «τα παράτησε για να γίνει αγρότης» είναι ένα ψέμα… Απλά δεν φοβήθηκα να πάρω το ρίσκο και να ακολουθήσω αυτό που θα μου προσφέρει μια καλύτερη ζωή, για τα δικά μου θέλω και πιστεύω. Ακόμα κι αν αυτό είναι ενάντια στα στερεότυπα», καταλήγει μιλώντας στην εφημερίδα.

Όσο για τα σχέδια του: «Τώρα συζητάω για μια παράσταση τον χειμώνα, αλλά θα το κάνω μόνο αν νιώσω 100% εντάξει μ” αυτό. Γιατί είναι ξεκάθαρο για μένα πως, για να παίξεις στο θέατρο, πρέπει να είσαι γεμάτος, πλήρης».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *