Το φάντασμα της κόρης του βλέπει ο πατέρας της Έιμι Γουαϊνχάουζ

x-default

Για περίεργα συμβάντα στο σπίτι του, που οφείλονται στην κόρη του, κάνει λόγο ο πατέρας της Έιμι Γουαϊνχάουζ, Μιτς…
Η τραγουδίστρια πέθανε από δηλητηρίαση από αλκοόλ πριν από 6 χρόνια, σε ηλικία μόλις 27 ετών, και ο Μιτς λέει ότι βρίσκει πολύ συχνά το φάντασμά της να κάθεται στην άκρη του κρεβατιού του, στο σπίτι του στο Κεντ.

«Επιστρέφει – όχι σωματικά, αλλά πνευματικά – συνέχεια. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο συχνά έρχεται, συμβαίνουν περίεργα πράγματα» δήλωσε στην Sun. «Το πνεύμα της έρχεται και κάθεται στην άκρη του κρεβατιού μου. Απλώς κάθεται εκεί, με κοιτάζει και της μοιάζει τόσο πολύ».

Ο πατέρας της Έιμι Γουαϊνχάουζ παραδέχεται επίσης πως η παρουσία της τον κάνει νευρικό, ενώ πιστεύει πως τον έχει επισκεφθεί με τη μορφή κότσυφα, όπως αυτό που είχε τατουάζ στο χέρι της.

Σύμφωνα με τον Μιτς, βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής του μόλις μία εβδομάδα μετά το θάνατό της, όταν το πουλί πέταξε προς το παράθυρο με θόρυβο. Στη συνέχεια, όταν πήγε να το πάρει και να το τοποθετήσει επάνω σε ένα κλαδί, είπε πως αυτό πέταξε πάλι προς αυτόν και κάθισε στο πόδι του. «Τότε το πήραμε πάλι πίσω και ήρθε και κάθισε ανάμεσά μας και τραγούδησε… υπάρχουν τόσα πράγματα που μου συμβαίνουν και δεν μπορώ να εξηγήσω» πρόσθεσε.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *