Τρόμος από τους ληστές με τα σφυριά στον Πειραιά -Έβγαζαν ακόμη και τα δόντια από τα θύματά τους!

1Το φόβο και τον τρόμο στους ηλικιωμένους σε Κερατσίνι και Πειραιά είχε σκορπίσει σπείρα η οποία όχι μόνο λήστευε τα θύματά της αλλά τα βασάνιζε με φρικτούς τρόπους και τα χτυπούσε με σφυριά.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας ηλικιωμένης στο Κερατσίνι, το μαρτύριο της οποίας ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη όταν ο ληστής έσπασε τη τζαμόπορτα της μονοκατοικίας στο Κερατσίνι και εισέβαλλε στο σπίτι.

Οπως περιγράφει o γαμπρός της 87χρονης, «η γιαγιά εκείνη την ώρα κοιμόταν, ο ληστής την καβάλησε, της έδεσε το λαιμό στο κρεββάτι και την έγδυσε. Της φώναζε “που έχεις τα λεφτά” και της πέρασε σακοράφες στο λαιμό και στο στήθος. Της κάρφωσε βελόνες στο λαιμό για να του πει που έχει τα λεφτά και της έδωσε σκόνη απορρυπαντικού να φάει. Στη συνέχεια της ξερίζωσε το δόντι, είχε ένα δόντι από πλατίνα και αυτός της το ξερίζωσε. Της έσπασε δύο πλευρά… Η γιαγιά για να γλιτώσει έκανε την πεθαμένη, γιατί της ειχε βάλει δύο σακοράφες στο λαιμό και πονούσε φριχτά. Μόνο όταν ακούστηκε μια πόρτα από τη γειτονιά, στις 5.00 το πρωί ενός παλικαριού που ξυπνά νωρίς για να πάει στη δουλειά του σε έναν φούρνο, μόνο τότε την άφησε τη γιαγιά».

Η σπείρα δρούσε -εκτός από τις γειτονιές του Πειραιά- και σε διάφορα σημεία της Αθήνας, στο σπίτι ενός εκ των δραστών η ασφάλεια Νίκαιας εντόπισε τέσσερα όπλα αλλά και χρυσά κοσμήματα τα οποία διακινούσαν οι ληστές σε συγκεκριμένο ανταλλακτήριο χρυσού.

Οι δυο δράστες συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες στο κύκλωμα εμπλέκονται και δυο γυναίκες, μια εκ των οποίων είναι ιδιοκτήτρια ενεχυροδανειστηρίου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *