Υπόθεση Πανούση – Αποκαλύψεις σοκ: Οι Πυρήνες μιλούσαν από την φυλακή με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Ήθελαν να συγκυβερνούν!

1Απίστευτες αποκαλύψεις του Γιάννη Πανούση για τις επαφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τους τρομοκράτες
– Ηγετικά στελέχη των Πυρήνων της Φωτιάς ζητούσαν να περάσουν ευνοϊκά νομοθετήματα για τους ίδιους
– Διάλογοι – φωτιά μεταξύ των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος και των ηγετικών στελεχών των Πυρήνων
– Είχαν τέτοια οικειότητα με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν δεν τους ικανοποιούσαν τις απαιτήσεις τους, τους έβριζαν με ακατανόμαστες λέξεις!

Αποκαλύψεις – φωτιά περιέχουν τα όσα κατέθεσε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Αν μάλιστα ισχύουν όλα αυτά τίθεται μεγάλο θέμα για την ίδια την κυβέρνηση αφού όπως φαίνεται στο κυβερνών κόμμα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν όχι μόνο παρτίδες με τρομοκράτες αλλά προσπαθούν να κάνουν και “εξυπηρετήσεις”!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr και όσα κατέθεσε ο ίδιος ο κ. Πανούσης, στις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχαν υποκλαπεί από την ΕΥΠ και την Αντιτρομοκρατική, συνομιλούν στελέχη και όχι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με φυλακισμένα μέλη της Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς και κυρίως με άτομα που έχουν αναπτύξει ηγετικό προφίλ. Όλα αυτά, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, συμβαίνουν κατά την πρώτη θητεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Οι συνομιλίες πάντα σύμφωνα με τον κ. Πανούση, έχουν να κάνουν με νομοθετήματα που πρέπει να περάσουν και φωτογραφικές διατάξεις ωφέλιμες για τους φυλακισμένους Πυρήνες. Σε αυτές είναι και ρυθμίσεις και διατάξεις εξαίρεσής τους για τις φυλακές Τύπου Γ’! Όμως τα νομοθετήματα αυτά δεν περάσαν με αποτέλεσμα οι Πυρήνες και συγκεκριμένα κορυφαίο ηγετικό τους στέλεχος να βάλει τις φωνές στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο τηλέφωνο σε πολύ έντονο ύφος ότι τον εξαπάτησαν. Τα επίμαχα τηλεφωνήματα  δυσαρέσκειας του στελέχους των Πυρήνων γίνονται την περίοδο που είναι υπό κατάληψη η Πρυτανεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δικαιολογούνται και “τα ρίχνουν” στον Γιάννη Πανούση λέγοντας ότι δεν φταίνε οι ίδιοι αλλά «ο Πανούσης και προσπαθούμε να τον διώξουμε!» Σε μια από όλες τις συνομιλίες υπάρχει και ο εξής διάλογος του ηγετικού στελέχους των Πυρήνων με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Γιάννη Πανούση όπου λέει επι λέξει: “θα τον γαμήσω τον καριόλη”.

Εκείνο το διάστημα και αφού δεν έχουν περάσει τα νομοθετήματα που θα ήταν ευεργετικά για τους Πυρήνες, κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο οι απειλητικές επιστολές των Πυρήνων για τον Γιάννη Πανούση με αποτέλεσμα να ληφθούν επιπλέον μέτρα προστασίας για τον τότε υπουργό.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό και σύμφωνα πάντα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο κ. Πανούσης εμπλέκει και ένα άτομο
το οποίο είναι πρόσωπο – κλειδί το οποίο είχε υψηλού τύπου ενημέρωση και συνεργάζονταν με ειδικές υπηρεσίες της ΕΛΑΣ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

newsit.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *