Χριστίνα Ψάλτη: Της είχε απαγορεύσει να χρησιμοποιεί το επίθετο του – Η νέα ζωή της ως Χριστίνα Φιτσάκη

Περίπου 10 μήνες μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, η Χριστίνα Φιτσάκη, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. «Η σχέση της Χριστίνας υπήρχε πριν πεθάνει ο Στάθης Ψάλτης» είναι τα λόγια του αδερφού του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα στην εκπομπή «Στη φόρα», του Φίλιππου Καμπούρη, στο ΑΡΤ.

«Είχαν χωρίσει με τον Στάθη γι’ αυτό τον λόγο πριν αρρωστήσει εκείνος. Στην τελευταία του περιοδεία, μάλιστα, της είχε απαγορεύσει να χρησιμοποιεί το επίθετό του, γι’ αυτό ήταν (σ.σ στην αφίσα) Χριστίνα Φιτσάκη».

Η είδηση ξεκίνησε από την εκπομπή του Φίλιππου Καμπούρη, λέγοντας πως η χήρα ου κωμικού ηθοποιού έχει σχέση με γιατρό και μάλιστα είναι έγκυος 2,5 μηνών. Έτσι επικοινώνησαν με το Γιάννη Ρώτα και είπε ολα τα παραπάνω.

Με το θέμα ασχολήθηκε και η εκπομπή Happy Day, μη μπορώντας να επιβεβαιώσει την είδηση της εγκυμοσύνης. Από την άλλη η εφημερίδα Espresso, επικοινώνησε με το περιβάλλον της Χριστίνας και μετέφερε πως η ίδια είναι πολύ χάλια ψυολογικά. «Με χτυπούν από παντού, δεν αντέχω άλλο…» ήταν τα λόγια της.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *