Όταν ο Σάββας ζητούσε την ΑΕΚ στο Κύπελλο! (vid)

3Πριν από ακριβώς τρεις μήνες όταν η ΑΕΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, ο Σάββας Θεοδωρίδης ζητούσε την «Ένωση» στο Κύπελλο. Τελικά η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα αλλά το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε.

στις 13 Φεβρουαρίου η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων» είπε μετά το τέλος του ντέρμπι: «Ξέρουμε και να χάνουμε, με οποιεσδήποτε συνθήκες. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Εύχομαι να μας τύχει στο Κύπελλο Ελλάδας, ώστε να φανεί ποιος είναι ο καλύτερος.

Σχετκό Περιεχόμενο

Για τη διαιτησία, δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα, δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου. Απλά, δεν θέλω να μας παίζει καθόλου αυτός ο διαιτητής, γιατί ξέρω και τους λόγους…

Εύχομαι σήμερα να μη στεναχωρηθούν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Θέλουμε, όπως είπα, την ΑΕΚ στο Κύπελλο. Εκεί θα φανεί ποιος είναι ο καλύτερος.

Επίσης, θέλω να πω ότι αν και μείναμε με 9, δεν είδαμε καμία ευκαιρία από την ΑΕΚ. Σκεφτείτε να μέναμε με 11».

Η κληρωτίδα τελικά δεν του έκανε το χατίρι καθώς ο Ολυμπιακός βρήκε στους «4» τον ΠΑΟΚ, ωστόσο για κακή του τύχη, η ΑΕΚ πέρασε τον Ατρόμητο και ο Σάββας Θεοδωρίδης πλήρωσε την προ τριών μηνών αλαζονεία του, βλέποντας την ομάδα του να χάνει το Κύπελλο από την «Ένωση».

sdna.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *