Άλλαξε κοντάρια η Κυριακοπούλου

9Με νέα κοντάρια θα επιστρέψει με το καλό στους αγώνες η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στο επί κοντώ σκοπεύει να επιστρέψει άμεσα στην ενεργό δράση.

Η νέα άτυχη στιγμή στο Μάντσεστερ δεν πτόησε τη Νικόλ Κυριακοπούλου. Παρά το πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι συνέχισε να γυμνάζεται δίχως βέβαια να κάνει άλματα.

Με τον προπονητή της, Μανώλη Καραγιάννη αποφάσισαν να αλλάξουν εταιρεία που τους προμηθεύει με κοντάρια. Τα νέα κοντάρια θα φτάσουν στην Ελλάδα σύντομα και η Κυριακοπούλου θα καταφέρει να ξεκινήσει προετοιμασία.

Περιμένει πως θα καταφέρει να επανέλθει στους αγώνες μέσα στον Ιούλιο. Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Ζυρίχη διεξάγεται από τις 12 έως τις 17 Αυγούστου.

“Νιώθω πολύ καλά, δε σταμάτησα να γυμνάζομαι ούτε μία μέρα. Θα με δει ο γιατρός, που θα μου υποδείξει την πορεία. Νομίζω πως θα είμαι σε θέση να ξεκινήσω άλματα νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών. Σε κάθε περίπτωση ελπίζω πως θα είμαι σε θέση να κάνω αγώνες μέσα στον Ιούλιο”, είπε η Κυριακοπούλου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *