Ά. Μέρκελ: “Επιπλέον κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα βλάψουν την γερμανική οικονομία αλλά…θα συνεχίσουμε να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο”

32Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ παραδέχτηκε ότι η επιβολή περαιτέρω κυρώσεων εις βάρος της Ρωσίας θα πλήξει τη γερμανική οικονομία, αλλά είπε ότι «δεν αποτελεί επιλογή» η αδράνεια “και θα συνεχίσουμε” αποκαλύπτοντας έτσι ότι η ΕΕ κυβερνάται… από επικίνδυνους πολιτικούς οι οποίοι αδιαφορούν για τα συμφέροντα των χωρών τους και των Ευρωπαίων πολιτών, και είναι πρόθυμοι εντολοδόχοι των γνωστών νεοταξίτικων κέντρων εξουσίας της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ που ελέγχουν το βαθύ αμερικανικό κράτος που άλλωστε πραγματικα κυβερνάει την χώρα της Εσπερίας.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Βερολίνο η κυρία Μέρκλε είπε ότι έχει δηλώσει ότι οι κυρώσεις θα έχουν συνέπειες και για τις γερμανικές εταιρείες.

Ωστόσο, όπως τόνισε, “υπάρχουν συνέπειες όταν σου επιτρέπεται να μετακινείς τα σύνορα στην Ευρώπη και να επιτίθεσαι σε άλλες χώρες με τα στρατεύματά σου”.

«Η αποδοχή της συμπεριφοράς της Ρωσίας δεν αποτελεί επιλογή. Και επομένως είναι απαραίτητη η προετοιμασία περαιτέρω κυρώσεων», είπε η Μέρκελ.

Φυσικά ουδεμία χρήση ρωσικών στρατευμάτων έχει γίνει στην Ουκρανία, αλλά η Α.Μέρκελ και τα δυτικά ΜΜΕ προσποιούνται ότι δεν το γνωρίζουν, όπως επίσης προσποιείται ότι δεν γνωρίζει την χρήση χιλιάδων πρακτόρων της Γερμανίας και των ΗΠΑ στο Κίεβο για να εκδιωχθεί ο νόμιμα εκλεγμένος Ουκρανός πρόεδρος Β.Γιανουκόβιτς.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *