Έχουμε και τους Αυστριακούς με την Γιοχάνα Μιλκ-Λάιτνερ υπουργό Εσωτερικών Αυστρίας να απειλεί την Ελλάδα με έξοδο από την συνθήκη Σένγκεν

1Αντε κυρά μου ….Και εμείς τα κλείνουμε τα σύνορα. Αλλά θα εγγυηθείτε ότι εμάς θα στηρίξετε σε οποιαδήποτε σύγκρουση που θα προκύψει από τη φύλαξη των συνόρων δια της βίας, και φυσικά θα πληρώσετε και θα τελειώσετε την κρίση. Αλλά επειδή ξέρουμε που θα το πάτε μετά, διώξτε μας από τη Σέγκεν να τελειώνουμε. Ούτως ή άλλως τι ποσοστό βγαίνει εξωτερικό? Για τις ψωνάρες των βορίων προαστίων που πετάγονται Λονδίνο και Νέα Υόρκη για ψώνια θα εκβιαζόμαστε όλοι? Να βγάλουν βίζα.Εάν μας βγάλουν από την Σέγκεν λόγω της πολιτικής των ανοικτών συνόρων και του μύθου ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα θαλάσσια σύνορα, όταν πέσει κάποτε η κυβέρνηση πρέπει να στηθούν ειδικά δικαστήρια για όλους τους υπεύθυνους. Γιατί πέρυσι επί Σαμαρά περνούσε μόνο το 1/10; Η Αυστριακή έχει δίκιο και η εθνική βλάβη είναι σαφής, δεν μπορούν αριστερές ιδεοληψίες να προκαλέσουν εθνική βλάβη με απρόβλεπτες διαστάσεις..Την Τουρκία ναι εκεί είναι το πρόβλημα .Η Ελλάδα γιατί ???Πως μπορείς να περιπολείς μια ακτογραμμή μίλια με σκόρπιες βραχονησίδες ???Όταν σου ζητάνε βοήθεια γυναίκες και παιδιά τι κάνεις .??Θα βάλεις σύρμα στην θάλασσα ?? Θα πυροβολούμε τι ??

Μάλιστα, από κει που οι Αλβανοί παρακαλούσαν να πάρουν Ελληνικό Διαβατήριο και να κινούνται ελεύθερα στην Σένγκεν, εμείς θα παρακαλάμε να πάρουμε Αλβανικό Διαβατήριο για να πάμε έστω για ένα τρίμηνο στη Σένγκεν! Π&ΤΦΑ-Πρώτη και Τελευταία Φορά Αριστερά!

αναγνωστης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *