Ακτιβιστής κατασπαράχτηκε από λιοντάρια σε ζωολογικό κήπο! [σκληρές εικόνες]

1Φρικιαστική επίθεση από τρία λιοντάρια δέχθηκε ένας άνδρας, ο οποίος για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο, παραβίασε τον προσωπικό τους χώρο στο ζωολογικό κήπο της Βαρκελώνης.

Ντυμένος με στρατιωτικά, ο 45χρονος, αφού παραβίασε τα προστατευτικά κάγκελα – σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες – κάθισε στο χορτάρι για λίγη ώρα, μέχρι που του επιτέθηκαν ένα λιοντάρι και δύο λέαινες. Τα τρία αιλουροειδή τράβηξαν μάλιστα το ανήμπορο να αντιδράσει θύμα σε μία σήραγγα, πριν διασωθεί τελικά από το προσωπικό ασφαλείας του κήπου, με τη βοήθεια αστυνομικών και πυροσβεστών που χρησιμοποίησαν μάνικες νερού.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο άνδρας – ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Hospital de la Vall d’Hebron – «κουβαλά» ιστορικό ακτιβισμού, ενώ πρόσφατα είχε κρεμαστεί από το «La Pedrera» (ιστορικό κτίριο της Βαρκελώνης), διαμαρτυρόμενος για το νομοσχέδιο σχετικά με τις αμβλώσεις. Τον περασμένο, δε, Σεπτέμβριο συνελήφθη για το κάψιμο μιας σημαίας στο μνημείο του Rafael Casanova…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *