Αλλο πράγμα η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ και άλλο η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ που αποτελεί ΔΑΝΕΙΟ

1Αγροτες δεν μπορω να καταλαβω γιατι φωνασκειται,εσεις ψηφισατε τσιπρα,για να προστατευει του δημοσιους υπαλληλους,αυτοι παιρνουν τα λεφτα,και θα τα παιρνουν και εσεις θα δουλευετε για να τους ταιζετε,βγαλτε τωρα το σκασμο ,βουλωστε το ,στα χωραφια σας,για δουλεια,καλα να τα παθετε,να ψοφισετε της πεινας,εσεις αποφασισατε την καταστροφη σας ,μας ζητατε τωρα και τα ρεστα,τσιπρας και παλι τσιπρας,να τα διαλυσει ολα να μη μεινει τιποτα ορθιο,γιατι μονον ετσι ισως καταλαβετε οτι η αριστερα ειναι μονο για να κανει τη βρωμικη δουλεια. σκασμος αγροτες,ησυχια,μας ενοχλειτε.

Οταν καθε φορα ψηφιζετε οποιον σας ταζει περισσοτερα και οταν καθε χρονια στα στατιστικά του Υπουργειου το 75% των αγροτών δηλώνει κάτω απο 2,000 εισοδημα το χρόνο. Στα καφενεια αφηνετε περισσότερα από 2.000 για πρέφα, τσιπουρα και φραπεδες. Όχι τιποτε άλλο, αλλα κι εμεις απο δω είμαστε και γνωριζόμαστε, οποτε τερμα η κοροιδια. Μια φορα να αναλαβετε κι εσεις τις ευθυνες σας.Το σκετς αντιαισθητικό. Η αμορφωσιά και η επιπολαιότητα κρατά όμηρο την Ελλάδα, αφού σε κάθε εκλογική αναμέτρηση , άνθρωποι με φθηνή ιδιοτέλεια και ανίκανοι να αντιληφθούν την πραγματικότητα , τρέχουν προς το ψέμα , μονολογώντας ”τι χειρότερο μπορεί να πάθουμε”. Αγαπητοί αγρότες εσείς τουλάχιστον (όταν σκάσει η πραγματική χρεοκοπία) θα επιβιώστε με το σταράκι και τις κοτούλες σας , στα όμορφα χωριά σας .

Αλλο πράγμα η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ και άλλο η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ που αποτελεί ΔΑΝΕΙΟ. Η επιδότηση επειδή είναι ΑΜΟΙΒΗ και όχι δάνειο, ΔΕΝ δίδεται υπό όρους. Ετσι μπορεί ο καθένας να την κάνει ό,τι θέλει. Ο αγρότης ελέγχεται ΜΟΝΟ εάν την χρηματοδότηση που ζήτησε και έλαβε ως δάνειο από τράπεζα (με σκοπό να βελτιώσει την παραγωγή του αγοράζοντας τρακτέρ, σπόρο, λιπάσματα, φυτοφάρμακα, εργαλεία καύσιμα κλπ,), δεν μπορεί να την εξοφλήσει δίοτι έφαγε τα λεφτά σε καγιέν, πισίνα και λουλούδια στα σκυλάδικα. Πού ακούστηκε την αμοιβή του από την πώληση και την επιδότηση των προιόντων του, να μη μπορεί να την κάνει ό,τι θέλει; Δεν συμβαίνει πουθενά στον κόσμο, ούτε καν στην φιλελεύθερη οικονομικά Ιαπωνία… Στην Β. Κορέα πιθανόν!!!

 

αναγνωστης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *