Ανδρομάχη Δημητροπούλου: To μεγάλο παράπονο από τη συμμετοχή της στο The Voice

Από τον Μαρίνο Βυθούλκα
Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο The Voice ήταν και το εισιτήριο για τη συνεργασία της με τον Νίκο Βέρτη. Από τον…
Ιούνιο εμφανίζεται στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενώ πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι από την Panik Records. Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή…

Καστανόξανθη, εντυπωσιακή, με αγγελικό πρόσωπο και βλέμμα που μαγνητίζει. Την Ανδρομάχη Δημητροπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice, την άνοιξη του 2015. «Ήμουν στην ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη και παρέμεινα μέχρι το πρώτο live. Η αλήθεια είναι πως δεν επιλέγαμε εμείς τα τραγούδια που θα πούμε, κάτι που υποτίθεται πως θα συνέβαινε. Οπότε αυτό με στενοχώρησε κάπως και με χάλασε, με την έννοια πως δεν κατάφερα να δείξω τις φωνητικές μου ικανότητες» εξομολογείται η 23χρονη τραγουδίστρια, που μία εβδομάδα ύστερα από την αποχώρησή της από το The Voice ξεκίνησε να συνεργάζεται στο νυχτερινό κέντρο Ακρωτήρι με τον Νίκο Βέρτη.

«Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα»

Η καθημερινότητά της είναι γεμάτη και ο ελεύθερος χρόνος της ελάχιστος. Εκτός από τα μαθήματα φωνητικής, η Ανδρομάχη κάνει μαθήματα χορού για να βελτιώνει και την κίνησή της στη σκηνή, ενώ γυμνάζεται εντατικά με personal trainer. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει προσωπική ζωή; Χαμογελά και αρκείται να δηλώσει πως είναι ευτυχισμένη. «Είμαι καλά, αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να μιλάω για τα προσωπικά μου. Όποιος με ακολουθεί στο Instagram μπορεί κάλλιστα να καταλάβει αν είμαι μόνη μου ή όχι».

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι, το οποίο υπογράφει ο Γιώργος Παπαδόπουλος. «Το μαγικό σε αυτή την υπόθεση είναι πως ο Γιώργος κατάφερε να μπει μέσα στο μυαλό μου και όλα όσα είχα φανταστεί τα έβαλε σε αυτό το κομμάτι» λέει για το τραγούδι «Το φεγγάρι», που κυκλοφορεί από την Panik Records. «Ουσιαστικά πρόκειται για μια μείξη λαϊκού, παραραδοσιακού και έντεχνου σε ένα τραγούδι!».

Παρότι αρκετοί υποστηρίζουν πως ο χώρος της στην Ελλάδα της κρίσης είναι κορεσμένος και είναι δύσκολο για ένα νέο τραγουδιστή να κάνει καριέρα, η ίδια είναι αισιόδοξη. «Πιστεύω πως ο κόσμος έχει ακούσει πολύ σκουπίδι και πλέον έχει έρθει η στιγμή που πρέπει να γίνει μια ανανέωση και ένα φρεσκάρισμα». Ταυτόχρονα, όμως, είναι και αυστηρή με τον εαυτό της. «Στο κομμάτι του τραγουδιού έχω πολύ δρόμο μπροστά μου. Έχω υψηλά στάνταρ, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις. Όμως, έχω ταυτόχρονα ένα πολύ καλό ένστικτο, που μέχρι σήμερα δεν με έχει προδώσει».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *