Αποκάλυψη τώρα: Αυτό είναι το ύψος και βάρος διάσημων Ελληνίδων… [photos]

Είναι όμορφες και διαθέτουν από τα πιο εντυπωσιακά και καλλίγραμμα κορμιά της showbiz…

Κάποιες με κόπο κατάφεραν να τα αποκτήσουν και άλλες με τρόπο. Στη συντριπτική πλειοψηφία, όμως, οι διάσημες κυρίες του τόπου έχουν αποκτήσει τα εντυπωσιακά κορμιά με σωστή διατροφή και γυμναστική. Έτσι, διατηρούν σταθερό το βάρος του. Και μπορεί μία κυρια εκτός από την ηλικία να μην τη ρωτάνε για το ύψος και το βάρος, εμείς είπαμε να γίνουμε λίγο αδιάκριτοι… Ψάξαμε και βρήκαμε ποιο είναι το ύψος και το βάρος διάσημων κυριών. Ιδού!

Η Δούκισσα Νομικού έχει αδυναμία στο καλό φαγητό – το έχουμε δει άλλωστε σε διάφορες παπαράτσι φωτογραφίες – αλλά είναι από τις τυχερές που δεν παίρνουν εύκολα κιλά. Η Δούκισσα έχει ύψος 1,75, και ζυγίζει περίπου 56 κιλά.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει παραδεχτεί ότι μεγαλώνοντας δεν χάνει κιλά με την ίδια ευκολία που τα έχανε στο παρελθόν. Η παρουσιάστρια με ύψος, 1,73 έχει αδυναμία στο φαγητό. Τον τελευταίο καιρό και μετά τη γέννηση της κόρης της, έβαλε ξανά τη γυμναστική στη ζωή της, αλλά δεν είναι και από τις τυπικές. Αν και τελευταία φαίνεται αρκετά αδυνατισμένη. Το βάρος της είναι γύρω στα 56 κιλά με κάποιες αποκλίσεις.

Πριν καιρό, μία ρετουσαρισμενη φωτογράφηση της Ναταλίας Γερμανού είχε ξεσηκώσει θύελλα σχολίων. Η παρουσιάστρια ωστόσο, διαθετει ένα καλλίγραμμο κορμί, αφού αθλείται εντατικά. έχει ύψος 1,67 μ. και ζυγίζει 61 κιλά.

Η Αγγελική Ηλιάδη διαθέτει αναλογίες μοντέλου και μπορεί πριν ενάμιση χρόνο να έγινε για δεύτερη φορά μανούλα, όμως γρήγορα επέστρεψε στα κιλά της που είναι περίπου στα 54. Αν και η ίδια κατά καιρούς έχει παραδεχτεί ότι είναι αδύνατη για το ύψος της, που είναι 1,77.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πρόσφατα στην εκπομπή «Αυτοψία» τη μάχη της με τα κιλά, αφού στο παρελθόν είχε κάποια παραπανίσια. Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι έκανε διάφορες δίαιτες, ενώ προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνιση της, αφού βγαίνει στην τηλεόραση. Η παρουσιάστρια έχει ύψος 1,71 και ζυγίζει 56 κιλά, ενώ συχνά στα social media οι followers της τής λένε ότι είναι αρκετά αδύνατη

Πριν λίγο καιρό, σε πρωινή εκπομπή είχαν γίνει αρνητικά σχόλια για τις γάμπες της Μαρίας Κορινθίου, ενώ γενικότερα σχολιάζουν διάφοροι διάφορα για το βάρος της. Ωστόσο, η ηθοποιός διαθέτει από τα χυμώδη κορμιά της showbiz με τις καμπύλες της, και με τα όλα της. Η Κορινθίου έχει ύψος 1,79 και ζυγίζει περίπου 63 κιλά. Αν και τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχει χάσει κάποια

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει παραδεχτεί ότι στην εφηβεία της είχε φτάσει να ζυγίζει 65 κιλά. το ύψος της είναι 1,60, ενώ όπως η ίδια έχει δηλώσει, είναι 52 κιλά και στα αδυνατά της πέφτει στα 50.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μία κοπέλα με καμπύλες. Γυμνάζεται καθημερινά και διαθέτει ένα σέξι κορμί. Έχει ύψος 1,74 και βάρος 60 κιλά, αναλογίες που θεωρούνται ιδανικές για μία γυναίκα

Η Νάνσυ Αλεξιάδης έχει ύψος 1.68 και ζυγίζει μόλις 49 κιλά

Η Αθηνά Οικονομάκου μάς έίχε αποτελειώσει με τη δήλωση της ότι τρώει κάθε μέρα τηγανιτες πατάτες. Η ηθοποιός έχει ύψος 1.68 και είναι 50 κιλά, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε να γυμνάζεται

Πρόσφατα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι ζυγίζει 59 κιλά. Το ύψος της είναι 1,72

Η εντυπωσιακή Τάμτα έχει ύψος 1,70, ενώ τα κιλά της είναι σταθερά στα 54

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει ύψος 1,71 και ζυγίζει 58 κιλά, ενώ έχει αδυναμία στο φαγητό και στι πίτσες

Η Έλενα Παπαβασιλείου προσέχει πολύ τη διατροφή της. Έχει ύψος 1.70 και βάρος μόλις 54 κιλά.

Η Νάντια Μπουλέ είναι από τις… πετίτ της showbiz με ύψος 1.65 και κιλά γύρω στα 49

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *