ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι συνέβη με την Πάολα και τον Γιώργο Μαζωνάκη;

1Πρωταγωνίστησαν σε ένα από τα πιο πετυχημένα σχήματα της σεζόν στην Αθήνα. Ο λόγος για την Πάολα και τον Γιώργο Μαζωνάκη που είχαν συμφωνήσει να συνεργαστούν τον επόμενο μήνα και σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως τον Παντελή Παντελίδη ο οποίος κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου με την Ελένη Φουρέιρα και τις Μέλιsses στο Fantasia.

Στα μέσα όμως της εβδομάδας έγινε γνωστό ότι η Πάολα θα ανηφορίσει στη συμπρωτεύουσα χωρίς τον Γιώργο Μαζωνάκη. Τι είχε συμβεί στο μεταξύ; Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι υπήρξε διαφωνία με τον επιχειρηματία καθώς διαδίδεται ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης, που θα συνεργαζόταν το φθινόπωρο με τον Παντελή Παντελίδη στο Fantasia, προτίμησε τελικά να εμφανιστεί και του χρόνου στο Teatro. Αυτό όμως ήταν κάτι που δεν μπορούσε να υλοποιηθεί καθώς στον ίδιο χώρο θα εμφανίζεται- χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα- η Πάολα με τον Σάκη Ρουβά.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης θα λείψει από τις πίστες καθώς το όνομά του έχει μεγάλη ζήτηση- ήδη μάλιστα έχει γίνει μια πρώτη επαφή με μεγάλο γυναικείο όνομα….

Πηγη athensgo

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *