Από μικροί στην κορυφή

47Με την κατάκτηση 11 μεταλλίων έκανε ποδαρικό η Ελλάδα, στο 1ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα παίδων / κορασίδων που διεξάγεται στην Σερβία. Πρώτη στην κατάταξη η ελληνική ομάδα.Η ομάδα ελευθέρας των παίδων συγκέντρωσε 65 βαθμούς και βρέθηκε στην κορυφή της σχετικής κατάταξης, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Σερβία (53β.) και στην τρίτη την Γαλλία (48β.).

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας, όπου διεξήχθησαν αγώνες στο στυλ της ελευθέρας (παίδων και κορασίδων), η ελληνική πάλη συγκέντρωσε εννέα (συνολικά) μετάλλια στους παίδες και δύο (χρυσά) στις κορασίδες.

Τα χρυσά μετάλλια στους παίδες κατέκτησαν οι Γεννάδιος Καρυπίδης (58κ.), Θεόδωρος Ιωσηφίδης (69κ.), Ιβάν Βίνικ (50κ.), ενώ στις κορασίδες οι Μαρία Κριαρίδου (65κ.) και Λυγερή Βούλγαρη (70κ.).

Ακόμη στην δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Γιώργος Γεωργιάδης (100κ.), Θεόδωρος Κυριακίδης (76κ.) και Αλέξανδρος Τσαντικίδης (85κ.), ενώ τρίτοι στα 63, 69 και τα 76 κιλά, αντιστοίχως, κατετάγησαν οι Σταύρος Λοϊζίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *