Αυτός είναι ο σύντροφος της Αποστολίας Ζώη: Τι δηλώνει για τη σχέση τους

Η Αποστολία Ζώη ήταν η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού επιβίωσης του Ant1 “Nomads” και μετά την επιστροφή της από τις Φιλιππίνες, όπως …
ήταν λογικό, τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν όλα πάνω της. Και φυσικά, το ενδιαφέρον αυτό στράφηκε και στην προσωπική της ζωή, την οποία η τραγουδίστρια φρόντιζε να κρατάει μακριά από τα μίντια.

Η Αποστολία Ζώη, λοιπόν, είναι ζευγάρι με τον μουσικό Γιώργο Μαραγκό και η γνωριμία τους έγινε το 2014, όταν εκείνη τραγουδούσε με τον Νίκο Βέρτη. Η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε στις αρχές του 2016, αλλά δεν υπάρχουν παρά σπάνια στιγμιότυπα του ζευγαριού από δημόσιες εμφανίσεις.

Η επιστροφή της Αποστολίας από το “Nomads” «μάζεψε» τα αγαπημένα της πρόσωπα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος την παραμονή των Χριστουγέννων και εκεί ο φακός εντόπισε και τον σύντροφό της απαθανατίζοντας μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση τους – και μια τρυφερή στιγμή.

Στην πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη σχέση και τον σύντροφό της. Στην ερώτηση για το αν τη φοβίζει το γεγονός ότι η σχέση της ήρθε στη δημοσιότητα μετά το παιχνίδι η Ζώη απάντησε «Δεν με φοβίζει, απλά δεν είμαι άνθρωπος που το διατυμπανίζω ή το σχολιάζω ανοιχτά. Τα εν οίκω μη εν δήμω», ενώ για το αν υπάρχουν μελλοντικά σχέδια για γάμο και οικογένεια, είπε: «Δεν βάζω πρόγραμμα στη ζωή μου. Ζω την κάθε μέρα και πορεύομαι με ό,τι νιώθω. Προς το παρόν δεν έχω κάτι τέτοιο στο μυαλό μου.»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *