Βαρύτατη ποινή σε Βύζαντα Μεγάρων

8Με αφαίρεση πέντε βαθμών θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Βύζας Μεγάρων που τιμωρήθηκε για πλαστοπροσωπία στο περσινό παιχνίδι με τα Χανιά.Βαριά -όπως αναμενόταν- ήταν η τιμωρία του Βύζαντα Μεγάρων για το πρωτοφανές περιστατικό στο παιχνίδι με τα Χανιά στο οποίο δηλώθηκαν και υποτίθεται πως αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονταν καν στην αποστολή!

Η ομάδα των Μεγάρων, η οποία τελικά υποβιβάστηκε, τιμωρήθηκε με αφαίρεση πέντε βαθμών που θα ισχύσει στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ βαρύς ήταν ο «πέλεκυς» και για όσους ενεπλάκησαν σε εκείνο το φιάσκο.

Έτσι, επιβλήθηκε εκτός από πρόστιμο, 12μηνος αποκλεισμός στον πρόεδρο Εικοσιδέκα και τον εκπρόσωπο Δούμενη, ενώ ο αρχηγός της ομάδας στο συγκεκριμένο ματς ο οποίος υπέγραψε και το φύλλο αγώνα, Ταμπάκης, τιμωρήθηκε με έξι αγωνιστικές.

Η απόφαση:

ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

Ν. ΕΙΚΟΣΙΔΕΚΑ (Πρόεδρο)

Κ. ΔΟΥΜΕΝΗ (Εκπρ/πο)

Γ. ΤΑΜΠΑΚΗ (Ποδ/στή)

Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και β. της αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από το Πρωτάθλημα 2014-2015.

Επιβάλλει στον Ν. ΕΙΚΟΣΙΔΕΚΑ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των χιλίων (1.000) ευρώ και β. της απαγόρευσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για δώδεκα (12) μήνες.

Επιβάλλει στον Γ. ΔΟΥΜΕΝΗ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των χιλίων (1.000) ευρώ και β. της απαγόρευσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για δώδεκα (12) μήνες.

Επιβάλλει στον Γ. ΤΑΜΠΑΚΗ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των πεντακοσίων (500) ευρώ και β. του αποκλεισμού των έξι (6) αγώνων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.(πλαστογραφία στον αγώνας της 9-3-2014 με ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ)».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *