Βγήκε από το κώμα ο Σουμάχερ- Πότε θα αναρρώσει πλήρως (Βίντεο)

42Δημόσιες δηλώσεις για την πορεία της υγείας του παγκόσμιου πρωταθλητή, Μίκαελ Σουμάχερ, έκανε για πρώτη φορά ο επικεφαλής αναισθησιολόγος του πανεπισημιακού νοσοκομείου της Γκερνόμπλ, μέλος της ιατρικής ομάδας που ανέλαβε τη φροντίδα του Γερμανού πιλότου.

Ο λόγος για τον Jean-Francois Payen ο οποίος μίλησε στην Le Parisien και τον ραδιοφωνικό σταθμό RTL Radio. Συγκεκριμένα, τόνισε πως ο Σουμάχερ θα βγει από το κώμα στο οποίο έχει περιέλθει από την ημέρα του ατυχήματος στις Άλπεις, στις 29 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους.

Απλά, όπως είπε, χρειάζεται χρόνος και υπομονή για πλήρη αποκατάσταση της υγείας του ασθενούς και σημείωσε πως χρειάζονται τρία χρόνια για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Όταν ρωτήθηκε εάν η κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ ήταν σοβαρή, όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, ο Payen υποστήριξε πως ήταν εξαιρετικά κρίσιμη.

Ακόμα, σημείωσε πως ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 αντιμετωπίστηκε όπως όλοι οι υπόλοιποι ασθενείς υπογραμμίζοντας πως το νοσοκομείο δε διαθέτει πτέρυγα υψηλών προσώπων.

Μεταξύ άλλων, εξήρε το θάρρος και την υπομονή της συζύγου του, Κορίνας, η οποία περιστοιχίζεται από ειδικούς επιστήμονες.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *