Βιογραφία πασίγνωστου καρδιοκατακτητή αποκαλύπτει ότι ήταν…. ανίκανος [photos]

1Μια νέα βιογραφία έρχεται να αμφισβητήσει την θρυλική ικανότητα αυτού του ειδώλου να σαγηνεύει το γυναικείο φύλο. Μπορεί να ήταν καρδιοκατακτητής …
στην τελική ευθεία όμως ήταν σεξουαλικά ανίκανος!

Πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή του Frank Sinatra γίνονται στο στη νέα βιογραφία με τίτλο «Sinatra: The Chairman». Όπως αναφέρει ο βιογράφος James Caplan, που μπήκε στα πιο άδυτα μονοπάτια της καθημερινότητας του διάσημου ηθοποιού-χορευτή, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ήταν σεξουαλικά ανίκανος.

Κατά τα λεγόμενα του συγγραφέα, ο Frank Sinatra τον Οκτώβριο του 1986 κατέρρευσε κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Ατλάντικ Σίτι, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο στομάχι και στο έντερο, καθώς υπέφερε από οξεία εκκολπωματίτιδα, που είχε ως αποτέλεσμα να τον «χτυπήσει» στη σεξουαλική του ζωή, αφήνοντάς τον ανίκανο. Λέγεται δε ότι του εφάρμοσαν κάποιου είδους εμφύτευμα πέους.

Το 2013, η Μία Φάροου απάντησε “ίσως” σε μια ερώτηση του Vanity Fair για τη φανερή ομοιότητα του Φρανκ Σινάτρα με τον γιο της, Ρόναν Φάροου. Ο βιογράφος πάντως ισχυρίζεται ότι η ανικανότητα του Σινάτρα αποκλείει την πατρότητα. [την ομοιότητα δεν μας την εξήγησε]

Είχε τρία παιδιά από την πρώτη του σύζυγο, Νάνσι Μπαρμπάτο. Έκανε τρεις επιπλέον γάμους με την Άβα Γκάρντνερ (1951-7), τη Μία Φάροου (1966-8) και τη Μπάρμπαρα Μαρξ (από το 1976 μέχρι το θάνατό του). Πέθανε στο Λος Άντζελες, τον Μάιο του 1998, μετά από παρατεταμένη περίοδο προβλημάτων υγείας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *