Γιατί οι γυναίκες κρύβουν χρήματα από τους συντρόφους τους

1Οι γυναίκες να έχουν σημαντικό προβάδισμα με 38,80% σε σχέση με τους άντρες που βρίσκονται στο 34.50%

Μπορεί μια καλή σχέση και κυρίως ένας γάμος να βασίζεται, μεταξύ άλλων, στην ειλικρίνεια μεταξύ των δύο συντρόφων, ωστόσο, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα, πολλές είναι οι κυρίες οι οποίες έχουν πολλά μυστικά, όσον αφορά στα οικονομικά της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε η αμερικανική, οικονομική ιστοσελίδα NerdWallet.com, ποσοστό 36,7%, δηλαδή ένας στους τρεις ανθρώπους που βρίσκονται σε κάποια σοβαρή σχέση, έχουν κρύψει χρήματα από τον καλό τους ή την καλή τους, με τις γυναίκες να έχουν σημαντικό προβάδισμα με 38,80% σε σχέση με τους άντρες που βρίσκονται στο 34.50% .

Μάλιστα, το 27,5% δηλώνει πως έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα κρυφά από τον ή την σύντροφό του, κάτι που και πάλι κάνουν σε μεγαλύτερο ποσοστό οι γυναίκες, με 29.50%, ενώ οι άντρες σε ποσοστό 25.50%.

Όσον αφορά στα αίτια που οδηγούν τα ζευγάρια και κυρίως τις γυναίκες σε αυτές τις συμπεριφορές, οι ερευνητές δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε κάποιο συμπέρασμα.

Σημειώνεται ότι η έρευνα βασίστηκε στις απαντήσεις 1.000 Αμερικανών, ηλικίας 18 έως 64 ετών, οι οποίο ζουν με τον σύντροφό τους για τουλάχιστον έξι μήνες.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *