Δημοσιογράφος Αυγής: Κόψτε τα ‘πρωτοφανής τραγωδία’: οι νεκροί το 2007 ήταν 63

Υπάρχουν και άνθρωποι που ακόμα μπροστά σε μια πρωτοφανή εθνική τραγωδία αδυνατού να δούν πέρα από το κόμμα και το συμφέρον τους. Παράδεγιμα η δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Αυγή» και στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» (αμφότερα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ), Ευγενία Λουπάκη, σχετικά με τις πυρκαγιές.
«Κόψτε τα πρωταφανής τραγωδία: 63 ήταν οι νεκροί το 2007», ανέφερε σχετικά με τους νεκρούς αυτής της καταστροφικής πυρκαγιάς βάζοντας στη ζυγαριά της κομματικής της λογικής της δύο εθνικές τραγωδίες.

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν πολλές και η κ.Λουπάκη «κατέβασε» την ανάρτηση και επιχείρησε να δικαιολογήσει αυτό που δεν δικαιολογείται με τίποτα.
Η κ. Λουπάκη είναι σύζυγος του Θανάση Καρτερού, υπεύθυνου του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού και είναι προφανές πως δεν γνωρίζει πως την ώρα που η τραγωδία χτυπά σιωπούμε και προσπαθούμε να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο τον συνάνθρωπο μας όχι το κόμμα μας. Φυσικά ανάλογες κομματικές περιπτώσεις υπάρχουν σε κάθε στρατόπεδο και οι προηγούμενες μέρες μας το απέδειξαν.
Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *