Διάλογος-φωτιά για τον έλεγχο των Μedia!

1Το SDNA με αφορμή την ανακοίνωση Κοντονή φέρνει στο φως διάλογο-βόμβα υψηλόβαθμου στελέχους ΠΑΕ για το πώς ελέγχονται τα media: «Πάνω στην Ολυμπιακοφροσύνη των στελεχών κάθε Μέσου να τους διαβρώνουμε».

τι εννοεί ο Σταύρος Κοντονής όταν αναφέρεται στην ανακοίνωσή του σε «χρηματοδότηση ψευδολόγων και συκοφαντών»; Το SDNA αποκαλύπτει έναν διάλογο-σταθμό για τον τρόπο που λειτουργούσαν διακεκριμένα στελέχη της συγκεκριμένης ΠΑΕ. Ο διάλογος που θα διαβάσετε ακολούθως αφορά νόμιμη υποκλοπή της ΕΥΠ και έχει γίνει την άνοιξη του 2012.

Σχετκό Περιεχόμενο

Το απόσπασμα από την ανακοίνωση του Σταύρου Κοντονή είναι χαρακτηριστικό και παρατίθεται αυτούσιο: «Καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η διαχρονικά δυστυχώς ευρεία μερίδα παραγόντων του αθλήματος, οι οποίοι εξαντλούνται στο επίπεδο της προπαγάνδας και χρηματοδοτούν άθλια οπαδικά έντυπα, τα οποία ψευδολογώντας και συκοφαντώντας εναντίον όσων δεν είναι αρεστοί, ενσταλάζουν το δηλητήριο του μίσους και της καχυποψίας».

Αποτελεί ίσως έναν από τους πλέον «εκκωφαντικούς» κεραυνούς που εξαπέλυσε ο Σταύρος Κοντονής, θέλοντας να καταδείξει τι ακριβώς συμβαίνει με τη χειραγώγηση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από την «εγκληματική οργάνωση» που κινεί τα νήματα στο διεφθαρμένο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πως γίνεται όμως η συγκεκριμένη χειραγώγηση του Τύπου; Πως μπορεί ένας δημοσιογράφος να μετατραπεί σε «πιόνι» του συστήματος και να επηρεάζει με τα λεγόμενα ή τα γραφόμενά του τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Πώς στήνεται ένα ολόκληρο δίκτυο προπαγάνδας στην υπηρεσία μιας «εγκληματικής οργάνωσης»;

Το SDNA βγάζει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα έναν διάλογο στο οποίο από μεγάλο στέλεχος ΠΑΕ ζητείται «χαρτογράφηση των media», ώστε βρίσκοντας τα στελέχη με ολυμπιακά φρονήματα «να τους διαβρώσουμε».

Ο διάλογο έχει πρωταγωνιστές μεγαλοστέλεχος ΠΑΕ της Superleague και στενό συνεργάτη προέδρου ΠΑΕ, με αποκλειστικό αντικείμενο συζήτησης τον έλεγχο των ΜΜΕ.

Αν πέτυχαν τελικά ή όχι τον στόχο τους, αρκεί μόνο μια ματιά στις δικογραφίες της Εγκληματικής Οργάνωσης και στα Μέσα Ενημέρωσης για να το διαπιστώσετε.

Β: Γιάννη.
Κ: Έλα αγόρι μου.
Β: Να σου πω ρε συ Γιάννη. Ξέρεις τι θέλω να αρχίσεις να κάνεις σιγά σιγά με την ησυχία σου, γιατί πλέον αυτό πρέπει να κάνουμε. Θέλω να κάνεις, δεν ξέρω ποιος μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό, αλλά μόνο εσένα εμπιστεύομαι, μια χαρτογράφηση στο κομμάτι των μίντια…
Κ: Ναι.
Β: Δημοσιογράφοι, διευθυντές και αυτά, ποιοι είναι Ολυμπιακοί.
Κ: Δικοί μας.
Β: Άσε το δικοί μας.
Κ: Α, οκ.
Β: Αλλά και με προεκτάσεις. Τι είναι ο καθένας και αν είναι. Ένα αυτό.
Κ: Σε καμιά εβδομάδα, όμως. Όχι…
Β: Ρε, 15 μέρες τώρα, 20.
Κ: Οκ.
Β: Όποτε δεν έχεις τίποτα να κάνεις να το σκέφτεσαι, τι είναι, δεν είναι εύκολο. Εγώ θα τσεκάρω. Δηλαδή θα βρω και τον Δεληβοριά να τον πιάσω για να μου πει και αυτός από άλλες πλευρές. Δηλαδή πχ είχα πάει προχθές στον Δεληβοριά και ο οικονομικός ξέρω γω του Mega είναι αρρωστάκι ας πούμε ξέρω γω.
Κ: Οκ.
Β: Ξέρεις ακόμα και σε πράσινα μαγαζιά υπάρχουν.
Κ: Δεν θες προβεβλημένα στελέχη. Μπορεί να είναι επιτελικά στελέχη, αλλά να μην είναι προβεβλημένα.
Β: Ναι ρε, δεν μας νοιάζει. Να αρχίσουμε, να το προσπαθήσουμε πάνω στην ολυμπιακοφροσύνη τους να το ψιλοδιαβρώνουμε. Έτσι θα μου κάνει κάποιος την αστυνομία, θα μου κάνει κάποιος (ακατάληπτο) και το δεύτερο που νομίζω ότι είναι πιο εύκολο που μάλλον κι εσύ όμως ένα κομμάτι πρέπει να το κάνεις, είναι του πολιτικού σε υπουργεία και αυτά.
Κ: Οκ, αυτό ας το πάρω εγώ.
Β: Εντάξει, εγώ έχω κοιτάξει την εφορία και αυτά μου τα ψάχνει άλλος, το δικαστικό που είναι πιο δύσκολο θα το κάνω με έναν άλλο φίλο τέλος πάντων…
Κ: Γι’ αυτό που είπες προηγουμένως πρέπει να κάνουμε μια κουβέντα γιατί είναι ένα θέμα ξέρεις.
Β: Ποιο από όλα;
Κ: Για εφορία.
Β: Τι θέμα;
Κ: Μια παλιά μεταβίβαση. Που ψάχνει ο κυρ Γιάννης (ακατάληπτο) ένας φίλος που είναι πολύ ψηλά σε κλιμάκιο τέτοιο, σήμερα κάποια στιγμή μήπως έρθεις να τα πούμε λίγο. Δηλαδή με τον πρόεδρο.
Β: Αφορά τι, την ομάδα ή άλλο πράγμα;
Κ: Μια παλιά… Ναι την ομάδα, την ομάδα. Το ψάχνουν με μανία.
Β: Τι ψάχνουν;
Κ: Με μανία μια παλιότερη μεταβίβαση.
Β: Που αφορά εμάς;
Κ: Όχι, όχι. Επί εποχής Μητσοτάκη πρέπει να έχει γίνει αυτό.
Β: Τι, το θέμα Μπανασάκη;
Κ: Αλλά έχει έναν ορίζοντα, λέει, ένα κομβικό σημείο το 2017.
Β: Καλά, θα έρθω να μου πεις. Θα έρθω να μου πεις από κοντά.
Κ: Κι εσύ μήπως πρέπει να… Ναι θα τα πούμε από κοντά, ναι.
Β: Εντάξει, οκ.

sdna.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *