Διαδραστικές εκπομπές στο YouTube για το FIFA World Cup 2014 από την adidas

17Το The Dugout δίνει στους ποδοσφαιρόφιλους την ευκαιρία να κάνουν οι ίδιοι ερωτήσεις σε αστέρια όπως ο Kaka και ο Cafu

Η adidas, ενόψει του FIFA World Cup 2014 της Βραζιλίας, αλλάζει τον παραδοσιακό τρόπο που γίνονται οι συνεντεύξεις Τύπου, με την πρωτοποριακή σειρά εκπομπών “The Dugout”. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα προβληθούν ζωντανά μέσω του YouTube έξι διαδραστικές εκπομπές, κατά τη διάρκεια των οποίων ποδοσφαιρόφιλοι από όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους Kaka, Cafu και Loucas Moura, να στείλουν ερωτήσεις μέσω των social media της adidas και να γίνουν μέρος της νέας εποχής των ψηφιακών συνεντεύξεων Τύπου.

Η πρώτη εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά στις 12 Ιουνίου, ημέρα έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στις 16:00 ώρα Ελλάδας, μέσω του YouTube και των social media της adidas. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρώτη εκπομπή από το παρακάτω link:
 Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τους λογαριασμούς της adidas στο Facebook: www.facebook.com/adidasfootball και στο Twitter: @adidasGR και @adidasfootball ή επισκεφθείτε το: http://news.adidas.com/GR/home/FIFA-WORLD-CUP-2014.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *