Δυτική παρακμή άνευ προηγουμένου: Δανός ζητάει να τον ψηφίσουν με το “εργαλείο” σε δημόσια θέα (vid)

1Πλήρης κατάπτωση η οποία δυστυχώς με γοργούς ρυθμούς έρχεται και στην χώρα μας αφού είμαστε συνδεδεμένοι με την ανήθικη Δύση

Στην Δανία έχουν προκηρυχθεί πρόωρες εθνικές εκλογές από την πρωθυπουργό Χέλε Τόρνινγκ Σμιτ για τις 18 Ιουνίου. Ο ανεξάρτητος υποψήφιος πρωθυπουργός John Erik Wagner επέλεξε έναν μάλλον ασυνήθιστο τρόπο για να συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία. Ο John Erik Wagner γέμισε την Κοπεγχάγη με αφίσες στις οποίες εμφανίζεται φορώντας μόνο ένα καπέλο καουμπόι, μια θήκη πιστολιού και… το «ατσάλινο» βλέμμα του!

Παρόλο που στους περισσότερους από εμάς φαίνεται ανορθόδοξος ο τρόπος που διάλεξε να προσελκύσει ψηφοφόρους ο Δανός πολιτικός, εκπρόσωπος του δήμου της Κοπεγχάγης δήλωσε ότι δεν αντίκειται στην νομοθεσία της χώρας μια τέτοια αφίσα, αρκεί να μην αποσπάται η προσοχή των οδηγών.

Ο ιδιόρρυθμος Δανός πολιτικός έγινε γνωστός στη χώρα του από την συμμετοχή του στον πολιτικό στίβο το 2005, αλλά το 2013 έκανε αίσθηση, όταν εμφανίστηκε ξαφνικά σε τηλεοπτικό πλατό πολιτικής εκπομπής για να διαμαρτυρηθεί για τον αποκλεισμό των μικρών κομμάτων.

Ο Wagner είναι ράφτης και φτιάχνει ο ίδιος τις στολές καουμπόι που φοράει, ενώ εμφανίζεται και στο κανάλι του στο You Tube.

Ο Δανός πολιτικός στις επερχόμενες εκλογές, στις 18 Ιουνίου, θα έχει να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό, αφού  το κεντροαριστερό Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα της πρωθυπουργού Σμιτ αναμένεται να «κονταροχτυπηθεί» με το κεντροδεξιό κόμμα των Φιλελεύθερων, ενώ και το ακροδεξιό ξενοφοβικό Λαϊκό κόμμα προβλέπεται να εξασφαλίσει σημαντικά ποσοστά, ακόμα και να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας με τους Φιλελεύθερους.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *