Ε, έχει δίκιο ο Κατρούγκαλος.

1Είναι ντροπή για την κυβέρνηση να εξαγριώνει και να εμπαίζει τη “ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, τους ανθρώπους του μόχθου”. Είναι “γενοκτονία επιστημόνων που η μνημονιακή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εξωθεί στην μετανάστευση”. Είναι “ξεπούλημα η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ και των ελληνικών αεροδρομίων που είναι περιουσία του ελληνικού λαού”, είναι “εξυπηρέτηση συμφερόντων το ξεπούλημα του Αστέρα”. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Τσίπρας καυτηριάζει όλα τα κακώς κείμενα. Και είναι τέτοια η απάτη του Πρώτου Θέματος που ισχυρίζεται ότι ο κ. Τσίπρας σήμερα είναι πρωθυπουργός που έχει υπογράψει Μνημόνιο.  Εχει δίκιο ο Κατρούγκαλος. Για όλα φταίει η Μαντάμ Μέρκελ , ο Πρετεντέρης, το ΣΚΑΙ, η Ολγα Τρέμη, η Ελλη Στάη που εξοργίζει τον κ. Κατρούγκαλο. Φταίνε το Ράδιο Αρβύλα και ο Ντράγκι. Φταίει η κότα του Μαξίμου. Φταίνε τα κοπρόσκυλα που ενώ άντεξαν 12 μειώσεις, αρνούνται να αντέξουν τις 3 μειώσεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Φταίει φυσικά ο Σόιμπλε και η Γκράχαμ Μπελ που ανακάλυψε το τηλέφωνο και πήρε ο Σόιμπλε τηλέφωνο τον Κινέζο ομόλογό του και έκοψε το δάνειο της Κίνας προς την Ελλάδα. Φταίει ο καιρός που μας τα χάλασε. Φταίει και λίγο ο Λάκης ΓκεμπεΛΑΚΗΣ που δεν κάνει πολιτικές εκπομπές και άφησε τα πρόβατα χωρίς σανό και αυτά λοξοκοιτούν προς την πραγματικότητα.

Πάντα για την αριστερά φταίνε οι άλλοι. Οταν τους ξεμπροστιάζεις είσαι προβοκάτορας, εχθρός του λαού, ακροδεξιό φασιστόμουτρο κλπ κλπ. Το τελευταίο ανέκδοτο με το ηθικό πλεονέκτημα, έγινε μπαρμπούτσαλα μέσα σ’ ένα χρόνο. Από κατάληψη του νομισματοκοπείου μέχρι 12% προμήθεια σε αυτούς που προσέλαβε ο Κατρούγκαλος. Το καινούργιο ανέκδοτο είναι τι γιορτάζουν στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στις 25. Μάλλον το σύμφωνο συμβίωσης, που μαζί με την απελευθέρωση των ποινικών μέχρι δέκα χρόνια, είναι τα μόνα που έχουν κάνει. Εκτός από την μεγαλύτερη επιτυχία τους, το τρίτο αριστερό σκληρό μνημόνιο. Απλά απατεώνες.

περιμενετε τωρα εσεις λογικη, συνεπεια , υπευθυνοτητα και ηθος απ το συριζομπαχαλον της παρανοιας ? του θρασους ? των ανηθικων συριζοφασιστων υποκριτων που λενε συνεχεια ψεματα και μετα ξελενε ?…Ε, έχει δίκιο ο Κατρούγκαλος.

 

αναγνωστης

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *