Ε ρε ματσούκι που θέλετε εσείς οι Τουρκοσυριζαίοι !!!

Η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά, διασκεδάζει ακούγοντας… τούρκικα τραγούδια. και ο Βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Αϊχάν Καραγιουσούφ, τραγουδάει ένα γνωστό τούρκικο τραγούδι ΟΛΑ ΑΥΤΑ Την ώρα που δύο Έλληνες είναι φυλακισμένοι στην Ανδριανούπολη ..ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!
βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά, διασκεδάζει ακούγοντας… τούρκικα τραγούδια.

Το βίντεο ειναι απο το Evros-news.gr!
Γυρίστηκε στο γλέντι των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου και Ροδόπης και δείχνει τον Βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Αϊχάν Καραγιουσούφ, να τραγουδάει ένα γνωστό τούρκικο τραγούδι και να παίζει το μουσικό όργανο Σάζι, ενώ όλη η παρέα διασκέδαζε, στο χωριό Πετρόλοφος στον ορεινό όγκο Σουφλίου! O κ. Καραγιουσούφ φέρεται κατά καιρούς με δηλώσεις του σε τουρκικές εφημερίδες, να αποκαλεί «τουρκική μειονότητα» τους μουσουλμάνους της Θράκης που εκπροσωπεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Όλα αυτά, την ώρα που, επαναλμβάνουμε, η Τουρκία όχι μόνο κρατά τους δύο Έλληνες φυλακισμένους, αλλά στέλνει στην Ελλάδα παράνομους μετανάστες, τώρα και, μέσω Έβρου, ενώ διεκδικεί το μισό Αιγαίο, ακόμα και την Κρήτη.
Περαιτέρω λόγια περισσεύουν:
Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *