ΖΩΔΙΑ και ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ: Πότε και για ποιους αξίζει να επιστρέψεις και ποιους να διαγράψεις;

20Μήπως να το ξανασκεφτείς αν πρέπει να την αποδεχτείς;

Χώρισες πρόσφατα, είσαι χάλια και δεν μπορείς να το ξεπεράσεις. Ό, τι κι αν σου λένε φίλοι και συγγενείς, εσύ δε θες να το παραδεχτείς. Κλαις, σκέφτεσαι τις ωραίες σας στιγμές, σου λείπει κι ίσως κάνεις σενάρια στο μυαλό σου. Σου χτυπά το κουδούνι, μπαίνει μέσα με ύφος λυπημένο και σου εξομολογείται ότι γύρισε όλη την πόλη, την χώρα ή τον πλανήτη αλλά δε βρήκε άλλη αγάπη σαν τη δική σου, ήταν βλακεία που φτάσατε στο χωρισμό και πρέπει να δώσετε άλλη μια ευκαιρία στη σχέση σας.

Ας υποθέσουμε ότι η ευχή σου πραγματοποιείται και όντως ο «άσωτος» ή η «άσωτη» επιστρέφει. Θα ανοίξεις αμέσως την αγκαλιά σου και θα τους υποδεχτείς; Σίγουρα θες να ξαναδοκιμάσεις;
Αν έχεις αμφιβολίες πάντως καλό είναι να διαβάσεις παρακάτω, αν και πως γίνεται συνήθως η επιστροφή ενός ζωδίου. Αν πάλι έχεις αποφασίσει να πεις το «ναι», τότε καλή τύχη!

ΚΡΙΟΣ
Το πιο πιθανό, είναι ήδη φουλ ερωτευμένος με άλλο άτομο και σε έχει ήδη ξεχάσει. Άλλωστε δεν αργεί πολύ να ενθουσιαστεί και να πέσει με τα μούτρα. Αν ξαναγυρίσει όμως ίσως να ξεκινήσει λέγοντάς σου ότι θα έπρεπε να ξέρεις ότι μπορεί να φωνάζει, να βρίζει και να λέει διάφορα πάνω στα νεύρα του που όμως δεν τα εννοεί, οπότε κακώς παρεξηγήθηκες. Αυτό που δε θα σου πει είναι ότι δεν έχει βρει κάτι που να τον τρελαίνει και αφού το σεξ μεταξύ σας ήταν καλό, σκέφτηκε να ξαναδοκιμάσει.
Συμπέρασμα: Με μαθηματική ακρίβεια θα ξαναχωρίσετε πάνω στο μήνα.
ΤΑΥΡΟΣ
Αν έφυγε ο Ταύρος σημαίνει ότι του πήρε κάμποσο χρονικό διάστημα για να το αποφασίσει κι άπαξ και το έκανε δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει. Σε περίπτωση όμως που, σίγουρα μην περιμένεις αναλύσεις και εξηγήσεις, αφού στο λόγο έχει αδυναμία. Θα γίνει τύπου «έχω κολλήσει μαζί σου (τελεία)», «σ’ αγαπάω (τελεία)». Αυτό που δε θα σου πει είναι ότι «με έχει κάνει σκλάβο η μαγειρική σου» ή «έχεις κι εκείνο το εξοχικό στην Ανάβυσσο».
Συμπέρασμα: Θα ξαναράξει στην πολυθρόνα ή τον καναπέ, θα ξαναπάρει το τηλεκοντρόλ υπό τον έλεγχό του κι εσύ θα είσαι όλο νεύρα και θα θες να πας και να τον ταρακουνήσεις φωνάζοντάς του «σεισμός, σεισμός».

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εδώ πρόκειται για καλλιτέχνη. Θα κόψει, θα ράψει, θα σου πει ό, τι θες να ακούσεις, θα αρχίσεις κι εσύ να πιστεύεις ότι είσαι το Νο1 στη λίστα του και θα φουσκώνεις σαν παγώνι. Ποια Καίτη, Μαρία, Θανάσης, Γιώργος; Κανείς δεν πιάνει χαρτωσιά μπροστά σου λέμε. Λέγε-λέγε ήδη θα έχει μπει στο σπίτι σου και στη ζωή σου και δεν θα το πάρεις καν χαμπάρι. Το μόνο που δε θα αναφέρει είναι οι λέξεις «δέσμευση» και «μόνιμο».
Συμπέρασμα: Έπρεπε να μην είχες καν παρτίδες μαζί του. Αφού τον άφησες να σου μιλήσει, το ‘χασες το παιχνίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το μέγα δράμα! Έφταιγες, δεν έφταιγες, για τον Καρκίνο εσύ φταις! Έλα όμως που σε αγαπάει και δεν μπορεί χωρίς εσένα! Κι ας τον μαχαίρωσες πισώπλατα κι ας τον πλήγωσες τόσο. Κι εσύ βέβαια αναρωτιέσαι πόσο τέρας είσαι που έκανες τόσο κακό σε έναν άνθρωπο που σε λάτρευε. Αυτό που δε θα σου πει είναι ότι έχεις από δω και στο εξής να τραβήξεις τόση γκρίνια και κρεβατομουρμούρα που θα εύχεσαι να είχες πάει σε άλλη γη σε άλλα μέρη.
Συμπέρασμα: Θα ξαναγίνεις τέρας και θα θυμηθείς όλες τις αιτίες που σας χώρισαν προσθέτοντας και κανα δυο ακόμα.

ΛΕΩΝ
Και μόνο το γεγονός ότι χωρίσατε ισούται με προσβολή, άρα αν η απόφαση ήταν δικιά σου δεν πρόκειται να ξαναέρθει. Αν όμως ήταν δική του, τότε ετοιμάσου για την παράσταση του αιώνα γιατί πρόκειται να δώσει ρεσιτάλ ηθοποιίας στο έργο «Μας χώρισε η καλή κοινωνία».
Συμπέρασμα: Μετά από λίγο καιρό που θα σου περάσει τεχνηέντως ότι και χάρη σου κάνει που ξαναγύρισε αφού τον θέλανε πολλοί ή πολλές και το έκανε μόνο γιατί σε λυπάται και δεν μπορούσε να αντέξει στη σκέψη ότι υποφέρεις, θα ανοίξεις την πόρτα διάπλατα…. Για να τον πετάξεις έξω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην περιμένεις την ανατροπή από ένα Παρθένο. Ανάλυσε, ερεύνησε και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι 29 κατασκευαστές, 50 μελέτες και 22 στατιστικές συγκλίνουν στο αποτέλεσμα ότι δεν μπορείτε να είστε πλέον μαζί. Οπότε, το να επανέλθει, είναι χλωμό. Η μόνη περίπτωση είναι, να έρθει να σε τσακίσει με την κριτική του, ίσως γιατί δεν πρόλαβε να σου πει όσα ήθελε την προηγούμενη φορά και να γίνει τόσο καυστικός που κάλλιο να έπινες ένα μπουκάλι χλωρίνη πάρα να του άνοιγες την πόρτα ή να απαντούσες στο τηλέφωνο.
Συμπέρασμα: Μην περιμένεις πια, όλα τελειώσανε.

ΖΥΓΟΣ
Το να αποφάσισε να σε χωρίσει μάλλον δύσκολο, εκτός και αν είχε βρει ήδη τον αντικαταστάτη σου κι είχε στρωμένο το έδαφος, οπότε η μόνη περίπτωση να ξαναγυρίσει είναι να μην του βγήκε καλό το καινούργιο μοντέλο και προκειμένου να μείνει μόνος, το ξανασκέφτηκε. Θα είναι συζητήσιμος, θα πάρει και φταίξιμο πάνω του, αν και θα σου πετάξει ότι εσύ τον ώθησες να φύγει γιατί είχες πολύ εγωισμό, όλο το δικό σου ήθελες να περνάει και δεν σας έβλεπες σαν ένα και άλλα τέτοια.
Συμπέρασμα: Ή θα παντρευτείτε λίαν συντόμως ή θα ξαναχωρίσετε δια παντός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το να πας εσύ να τον βρεις, να τον παρακαλέσεις γονυπετής να σε συγχωρέσει και να σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία είναι πιο πιθανό από το αντίθετο. Αν το δεχτεί πάντως να θυμάσαι ότι καλά δε θα περάσεις και θα ευχόσουν να ήσουν παράλυτος, παρά να υπήρχε στη ζωή σου εκείνη η αποφράδα μέρα που κίνησες να τον συναντήσεις. Αν πάλι ξαναγυρίσει αυτός, κλείσε πόρτες, παράθυρα, τηλέφωνα, ταμπουρώσου μέσα στο σπίτι και μην το κουνήσεις ρούπι γιατί μάλλον για να πάρει εκδίκηση θα έρχεται.
Συμπέρασμα: Εδώ δεν κάνεις ευχή αλλά προσευχή!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είτε έφυγε, είτε τον χώρισες, είτε πέρασε και ένας χρόνος από τότε που τον είδες τελευταία φορά, για τον Τοξότη είναι σαν να μην έγινε τίποτα, σαν να μην πέρασε μια μέρα, εκτός κι αν του έχεις πει ψέματα και τα έμαθε. Τότε θα έρθει εξοργισμένος να σου ζητήσει το λόγο. Διαφορετικά, θα γυρίσει με τα αστειάκια του, με τις πλακίτσες του, θα σου πετάξει κι ότι η ζωή είναι μικρή για να κρατάς κακίες και μίση και πόσο ομόρφυνες από την τελευταία φορά που σε είδε και θα σε καταφέρει. Εννοείται ότι δε θα σου πει ότι μια χαρά είχε βολευτεί, ε, έκανε και μια βλακεία αλλά εντάξει, άνθρωπος είναι.
Συμπέρασμα: Αν σκεφτόσουν τα παιδιά, τότε μόλις υιοθέτησες ένα. Ή θα τον αντιμετωπίσεις έτσι ή θα αναγκαστείς να τον σουτάρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι από αυτούς που δεν ξαναγυρνούν, εκτός κι αν έχουν ήδη καταστρώσει στρατηγική να σε κατατροπώσουν και να ξαναφύγουν νικητές και τροπαιούχοι. Αυτό βέβαια δε γίνεται αμέσως αλλά μετά από 8 μήνες, ένα χρόνο. Εδώ εύχεσαι να μην ανήκετε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο γιατί μια ωραία πρωία μπορεί να σου εμφανιστεί κι ως το καινούργιο αφεντικό σου και εννοείται ότι θα φτύσεις αίμα, αν τον χώρισες. Πάντως όσο σκληρός κι αν είναι, αποδέχεται το λάθος και τότε είτε θα ξαναγυρίσει από μόνος του έστω για να ζητήσει συγνώμη είτε θα αποδεχτεί την επανασύνδεση ως μια ακόμα ευκαιρία.
Συμπέρασμα: Αν έφταιγες, φρόντισε τα επιχειρήματά σου να είναι δυνατά και να αλλάξεις στάση αλλιώς θα ξαναφτάσετε στο σημείο 0.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλέ είναι αλλού ήδη! Μην περιμένεις να γυρίσει. Εκτός κι αν δεν βρήκε κανέναν να πρήζει με τις θεωρίες του 4 η ώρα το ξημέρωμα, να καταλαβαίνει τις ανησυχίες του και να μπορεί να επικοινωνεί μαζί του στο μουγκό, μόνο με το πνεύμα. Αυτή είναι η μόνη περίπτωση να σου χτυπήσει την πόρτα ό, τι ώρα και να ‘ναι και να σου πει ότι δεν μπορεί χωρίς εσένα. Δεν θα σου πει ότι άλλαξε, γιατί ψεύτης δεν είναι, απλά θα σε πείσει να αποδεχτείς τον αντισυμβατικό του χαρακτήρα άλλωστε ούτε κι εσύ είσαι συνηθισμένος άνθρωπος.
Συμπέρασμα: Αν έχεις πάρει την απόφαση ότι όλα τα πρακτικά θα περνούν από τα χεράκια σου, τότε η επανασύνδεση θα πετύχει!

ΙΧΘΥΕΣ
Δάκρυ, πόνο, καημό, παράπονο, όλα θα τα έχει αυτή η επανασύνδεση, αν γίνει. Και «έφταιγα εγώ» κι «όχι, εγώ έφταιγα» και θα πέσει και κανα ψέμα να γίνει πιο μελό τύπου, πέρασε κατάθλιψη, είπε να κλειστεί σε μοναστήρι, δεν ήθελε τη ζωή του, το ‘ριξε στο ποτό, τα χάπια κοκ. Δε θα σε κατηγορήσει για τίποτα αλλά θα σε κάνει χώμα από τις τύψεις και τις ενοχές που για να εξιλεωθείς, να συγχωρεθείς και να σωθείς από την κόλαση που θα πας με αυτά που του έκανες δεν σου φτάνει ούτε η κολυμβήθρα του Σιλωάμ, οπότε τι είναι ένα «ναι» στην πρόταση επανασύνδεσης;

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *