«Η αμαρτωλή ζωή της Βίκυς Καγιά, μην την κάνετε παρέα»

«Η αμαρτωλή ζωή της Βίκυς Καγιά, μην την κάνετε παρέα»

Η εξομολόγηση του πρώην μοντέλου για τα σχόλια που άκουγε στο σχολείο

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Τρίτης η Βίκυ Καγιά, η οποία μίλησε για πολλά με μία εξομολογητική διάθεση. Το πρώην μοντέλο αναφέρθηκε στο Greece’s Next Top Model, όπου παραδέχτηκε ότι μετάνιωσε που είπε «ναι» στη Μέγκι Ντρίο, ενώ μίλησε για τα δικά της χρόνια όταν ξεκίνησε ως μαθήτρια στο χώρο του μόντελινγκ.

«Με το που τελείωσα το σχολείο, στα 18 μου, έφυγα στο εξωτερικό. Πιο πριν πήγαινα σε fashion weeks και με τη μαμά μου και με την αντζέντισά μου τότε στο Μιλάνο, αλλά μόνο για μια εβδομάδα, δέκα μέρες και γυρνούσα. Δεν μπορούσα να μείνω τότε στο εξωτερικό», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Οι συμμαθητές και οι καθηγητές δεν με αντιμετώπιζαν καλά. Είχαν πάρα πολύ επιθετική συμπεριφορά, αλαζονεία… Πολύ άσχημα σχόλια του τύπου "φαντάσου τι κάνει και με ποιους είναι και ποιος την έχει βοηθήσει να ανέβει. Η αμαρτωλή ζωή της Βίκυς, μην την κάνετε παρέα" και τέτοια. Εγώ, βέβαια, τα άκουγα βερεσέ».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του «Shopping Star» αποκάλυψε πως όταν έκανε το βίντεο κλιπ με τον Λευτέρη Πανταζή, έλεγαν ότι είχε δεσμό μαζί του.

«Όταν έκανα το βίντεο κλιπ με τον Λευτέρη Πανταζή λέγανε στην τάξη, αλλά και οι καθηγητές ότι τα έχω με τον Πανταζή. Και οι καθηγητές και τα παιδιά, ότι έχω σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή, εγώ τότε ήμουν 15 χρονών. Ήταν “καταπληκτική” η ατμόσφαιρα στο σχολείο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *