Η «απαγορευμένη» πόλη των 27.000 ιερόδουλων: Διαστροφές, παιδεραστία και συνευρέσεις μέχρι και στους δρόμους

1.000.000 τουρίστες επισκέπτονται ετησίως την πόλη της αμαρτίας.
Υπάρχουν πολλά μέρη στην Ταϋλάνδη για να περάσει κανείς ήρεμες, οικογενειακές διακοπές. Πόλεις με εκπληκτικές παραλίες και αξιοθέατα που θα άξιζε κανείς να ταξιδέψει από κάθε γωνιά της γης για να γνωρίσει από κοντά. Σε αυτές, σίγουρα δεν συγκαταλέγεται η πόλη Πατάγια.
Γνωστή και ως «πρωτεύουσα του φθηνού σεξ», η «απαγορευμένη» αυτή παραλιακή πόλη απέχει μιάμιση ώρα από την πρωτεύουσα Μπανγκόγκ και έχει καταφέρει να θεωρείται μία από τις πλέον τουριστικές του κόσμου ολόκληρου.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Τουρισμού της Ταϋλάνδης, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο ταξιδιώτες φτάνουν εκεί ετησίως προκειμένου να ικανοποιήσουν κάθε ανομολόγητη διαστροφή τους: Από το πληρωμένο σεξ με ιερόδουλες – αυθεντίες μέχρι τις απαγορευμένες συνευρέσεις με ανήλικα θύματα της πορνείας.
Δεν χρειάζεται να πούμε πως οι εννιά στους δέκα είναι άνδρες, σωστά;
Ο «ειδικός τουρισμός» δίνει και παίρνει, με την αστυνομία να αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις διαστάσεις που έχει λάβει η πορνεία στους δρόμους της πόλης.
Περισσότερες από 27.000 ιερόδουλες έχουν μετατρέψει την περιοχή σε Παράδεισο του σεξ, έτοιμο να υποδεχτεί πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο.
Ενδεικτικό της όλης κατάστασης αποτελεί το γεγονός πως σε κάθε πέντε μόνιμους κατοίκους αντιστοιχεί μία ιερόδουλη (!), η οποία το πιθανότερο είναι πέρα από την solo δράση της να εργάζεται και σε κάποιο από τα sex clubs και τα go-go bars που βρίσκονται στον διάσημο πλέον δρόμο με τα περισσότερα κόκκινα φανάρια που θα βρει κανείς σε γειτονιά σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
Μαγαζιά στα οποία θα απολαύσεις φθηνό live sex show, θα πιεις φθηνά ποτά και θα κάνεις φθηνό σεξ με όμορφες γυναίκες οι οποίες στην πλειονότητά τους δεν έχουν καν ενηλικιωθεί!
Οίκοι ανοχής αμφιβόλου ποιότητας, strip shows, γρήγορες συνευρέσεις ακόμα και στα πεζοδρόμια και «αθώα» μασάζ που αν το θέλεις θα σε οδηγήσουν στο γνωστό happy ending καθιστούν την Πατάγια μέρος ικανό να ικανοποιήσει ακόμα και την πιο αρρωστημένη σου φαντασίωση.
Περισσότερα από 1.000 τέτοιου είδους «μαγαζιά» αμαυρώνουν την εικόνα της παραλιακής πόλης που στερείται νόμων και περιορισμών.
Η ασυδοσία αυτή μεταφράζεται σε πληθώρα ασθενειών που προσβάλλουν ιερόδουλες και πελάτες, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος για την υγεία όσων εμπλέκονται στο εμπόριο σάρκας –και όχι μόνο- να είναι τεράστιος.
Η Αστυνομία έρχεται συχνά αντιμέτωπη με το θράσος των ελαφρών ηθών γυναικών που κυκλοφορούν στους δρόμους ακόμα και με τα εσώρουχα ψαρεύοντας πελάτες, να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.
Μέχρι σήμερα, η Πατάγια δεν έχει καταφέρει να αναπτύξει κάποιο άλλο είδος τουρισμού πέρα από αυτόν «του σεξ», πράγμα που αποτελεί τεράστιο πρόβλημα στη συνολική εικόνα της χώρας, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με το πληρωμένο σεξ, τις διαστροφές και την παιδεραστία.
Το αν τα δεδομένα πρόκειται να αλλάξουν ποτέ, κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει. Αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή, είναι ότι χιλιάδες ανήλικα παιδιά εκδίδονται καθημερινά στους δρόμους της Πατάγια, πολλά εκ των οποίων κρύβουν επιμελώς τη σεξουαλική τους δραστηριότητα από τις οικογένειές τους…
Γράφει η Κέλλυ Θάνου http://menshouse.gr




Labels Άρθρα, Ξυπνήστε Ρε, Περίεργα – Απίστευτα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *