Η πρόβα της ισλαμικής εξέγερσης έγινε στη Μυτιλήνη: 200 πακιστανοί λαθρομετανάστες το έσκασαν και τα έσπασαν “καθοδηγούμενοι”

1Μια φήμη ήταν αρκετή για να βγάλει στους δρόμους της Μυτιλήνης 200 πακιστανούς λαθρομετανάστες ολόκληρη τη νύχτα…μια φήμη για επτά νεκρούς μετανάστες, πέντε Πακιστανούς και δύο Μαροκινούς, σε φορτηγό αυτοκινήτο σε ένα πλοίο στο δρόμο από τη Μυτιλήνη

Ήταν 23:30 όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ όταν διαδόθηκε η φήμη για τους νεκρούς παράνομους μετανάστες στο χοτ σποτ της Μόριας.

Τότε βορειοαφρικανοί και πακιστανοί κατά βάση μετανάστες εξεγέρθηκαν, βγήκαν έξω από το χοτ σποτ φωνάζοντας συνθήματα και κατά την πορεία τους έσπασαν και δυο αυτοκίνητα εργαζομένων στο χοτ σποτ. Αυτών δηλαδή που εργάζονται για να τους φροντίσουν.

Και εδώ τίθεται το ερώτημα, ΠΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΜΗ; Δε φυλάσσεται το χοτ σποτ;

Το θέμα όμως είναι πως παρά το ότι η πληροφορία περί νεκρών μεταναστών διαψεύδονταν από κάθε δυνατή πηγή και μεταφραστές συνεργάτες ΜΚΟ, «αόρατα κέντρα» μέσω τηλεφωνημάτων καθοδηγούσαν τους εξεγερμένους στο να εγκαταλείψουν το χοτ σποτ και να κατευθυνθούν προς την πόλη της Μυτιλήνης.

Ακολούθησε κυνηγητό σε μια απόσταση οκτώ χιλιομέτρων από το χοτ σποτ μέχρι το πάρκο της Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της πόλης όπου οι εξεγερμένοι μετανάστες έφτασαν στις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Εκεί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανένας από όσους τους καλούσαν να κατέβουν στο κέντρο της πόλης. Περίπου στις 3 μετά τα μεσάνυχτα επέστρεψαν στο χοτ σποτ.

Ωστόσο η πρόβα της ισλαμικής εξέγερσης έγινε και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Αναρωτιώμαστε αν η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να το αντιληφθεί.

freepen.gr

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *