Η πρώτη κατάθεση της Μίνας Αρναούτη – Σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία της;

1Σάλο έχουν προκαλέσει οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδη και το μοιραίο τροχαίο μετά από τις τοξικολογικές εξετάσεις του αδικοχαμένου τραγουδιστή αλλά και το ποσοστό αλκόολ που βρέθηκε στο αίμα του. Όπως αναφέρουν πληροφορίες σχεδόν το ίδιο ποσοστό αλκοόλ βρέθηκε και στο αίμα της Μίνας Αρναούτη, η οποία νοσηλευόταν στην ΜΕΘ Ευαγγελισμού. Επίσης υψηλή περιεκτικότητα αλκοόλ βρέθηκε και στο αίμα της Φρόσως Κυριάκου.

Την περασμένη εβδομάδα ο δικηγόρος της Φρόσως, της συνοδηγού του Παντελή Παντελίδη, δήλωσε πως δεν οδηγούσε η πελάτισσά του, όπως ανέφεραν πολλά δημοσιεύματα. Ωστόσο αναμένουμε με αγωνία την συμπληρωματική κατάθεση της που θα γίνει στα μέσα αυτής της εβδομάδας, όπως αναφέρει και το Πρώτο Θέμα.

Ωστόσο, η πρώτη κατάθεση της Μίνας Αρναούτη, η οποία βγήκε από την Εντατική την περασμένη Πέμπτη και μεταφέρθηκε στην μονάδα αυξημένης θεραπείας του Ευαγγελισμού. Αύριο θα αφαιρεθούν από το χέρι και το πόδι της οι βίδες που είχαν μπει για να στηρίξουν τις λάμες που της έχουν τοποθετήσει, γεγονός που θα αλλάξει προς το καλύτερο την ψυχολογία της.Η κατάθεση της πάντως αναμένεται να καθυστερήσει, αφού πρώτα πρέπει να κλείσει η πληγή της τραχειοστομίας στην οποία υποβλήθηκε για να αναπνέει καλύτερα τις πρώτες πολύ δύσκολες μέρες της νοσηλείας της.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *