Η τραγουδίστρια των t.A.T.u δεν αποδέχεται τους ομοφυλόφιλους

1Το ρωσικό μουσικό δίδυμο t.A.T.u έκανε καριέρα ποντάροντας στο γεγονός ότι τα δύο μέλη δήλωναν ομοφυλόφιλες. Η Γιούλια και η Λένα έγιναν σύμβολα της παγκόσμιας ομοφυλοφιλικής κοινότητας με τα τραγούδια τους και τα φιλιά του επί σκηνής. Τα χρόνια πέρασαν και… έχει ήδη αποδειχθεί πως η ιδέα του λεσβιακού ζευγαριού ήταν ένα εμπορικό τρικ. Τα δύο κορίτσια δεν ήταν ομοφυλόφιλες και είχαν μάλιστα συντρόφους.

Στα 29 της πλέον η Γιούλια Βολκόβα με δύο παιδιά και έχοντας ασπαστεί το Ισλάμ σοκάρει τους θαυμαστές της καθώς δηλώνει πως αν ο γιος της ήταν ομοφυλόφιλος δεν θα τον αποδεχόταν.

«Ναι. Θα τον καταδίκαζα γιατί πιστεύω ότι ο αληθινός άνδρας πρέπει να είναι αληθινός άνδρας. Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο για αναπαραγωγή. Αυτή είναι η φύση μας. Για μένα ο άνδρας είναι στήριξη και δύναμη. Όχι δεν θα αποδεχθώ να είναι ο γιός μου ομοφυλόφιλος» τόνισε η Βολκόβα και προσέθεσε ότι πάντα αυτό πίστευε και ότι οι λεσβίες είναι πιο αποδεκτές από τους gay γιατί οι γυναίκες αισθητικά είναι πιο ωραίες μαζί.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *