Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Και τι σε νοιάζει τι είναι ή τι κάνει ο άλλος ή πώς την βρίσκει;»

1«Θίγεις μία ομάδα ανθρώπων που, στην ουσία, δεν πρέπει να το κάνεις», λέει ο ηθοποιός
Συνέντευξη σε κυπριακό περιοδικό παραχώρησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και μίλησε για όλα.

«Θεοχάρης Ιωαννίδης gay», είναι ένα από το αποτελέσματα που βγάζει η αναζήτηση του «Google» χτυπώντας κάποιος το όνομά του. Ο ηθοποιός δεν δίστασε να σχολιάσει το γεγονός αυτό και είπε: «Αυτό έχει να κάνει με το παιχνίδι. Δεν μπορώ να σχολιάσω αυτό που λες. Δεν είμαι σνομπ ως άνθρωπος, αλλά σνομπά­ρω τους τίτλους και τις ταμπέλες. Και τι σε νοιάζει τι είναι ή τι κάνει ο άλλος ή πώς την βρίσκει; Σε αφορά; Όχι! Δεν με νοιάζει το τι θα μου πει ο άλλος, αλλά το πώς θα το εκφράσει. Δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί, κρύβουν προσβολή μέ­σα στις λέξεις, ενώ δεν είναι προσβλητικό αυτό. Θίγεις μία ομάδα ανθρώπων που, στην ουσία, δεν πρέπει να το κάνεις».

Αναμφισβήτητα είναι από τους πιο εντυπωσιακούς ηθοποιούς της Ελλάδας. Εγκλωβίστηκε όμως σε αυτή την εικόνα ο Θεοχάρης Ιωαννίδης;

«Πρακτικά όχι. Θα μπορούσα εξ αρχής να το παίζω γκόμενος και ζεν πρεμιέ ή να απαντάω πάντα ερωτικά, αλλά σπάω την εικόνα μου και τσαλακώνομαι, γιατί αυτό μου βγαίνει να κά­νω. Κι ας είναι λάθος μου», είπε στο «Down Town» Κύπρου.

Πηγη athensgo

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *