Ιράκ: Παρανοϊκό Reality με Τζιχαντιστές “σπάει” την ακροαματικότητα! (BINTEO)

1Reality με Τζιχαντιστές; Θα αναρωτηθείτε δικαιολογημένα… Και όμως! Τεράστια επιτυχία σημειώνει η εκπομπή «In the Grip of Justice» στην ιρακινή κρατική τηλεόραση, κρατώντας καθηλωμένους κάθε Παρασκευή στους δέκτες εννέα περίπου εκατομμύρια τηλεθεατές!

Ποιο είναι το περιεχόμενο του διαφορετικού αυτού reality; Φανατικοί ισλαμιστές τρομοκράτες, οι γνωστοί σε όλους μας Τζιχαντιστές, που έχουν συλληφθεί πρόσφατα, επιστρέφουν – υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και σιδηροδέσμιοι, φορώντας μια κίτρινη στολή – στον τόπο του… εγκλήματος, όπου και περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Ενδιαφέρον; Αρρωστημένο θα λέγαμε εμείς…

Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα, οι υπεύθυνοι της παραγωγής του καναλιού «Αλ Ιρακίγια» φέρνουν τους Τζιχαντιστές αντιμέτωπους, είτε με θύματά τους που γλίτωσαν, είτε με συγγενείς θυμάτων. Και όπως είναι φυσιολογικό, τα πνεύματα τις περισσότερες φορές οξύνονται και οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες!!!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η εκπομπή, όπως αποκαλύπτει το pentapostagma.gr, μεταδίδεται με τη συνδρομή του ιρακινού υπουργείου Δικαιοσύνης, καθώς στόχος των Αρχών είναι να πείσουν τον κόσμο ότι το κράτος κάνει καλά τη δουλειά του, συλλαμβάνοντας τους ακραίους εξτρεμιστές…

O κόσμος μάλλον έχει τρελαθεί! Και απορούμε, πραγματικά, τι άλλο θα δούμε…

Δείτε το βίντεο από το συγκεκριμένο reality και πάρτε και εσείς μια ιδέα για το πόσο αρρωστημένο είναι…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *