Καλή μας τύχη μέχρι να ξυπνήσει ο λαός….

1Δυστυχώς,οι Ελληνες, βρίσκονται ακόμα σε λήθαργο, ας είναι καλά τα ΜΜΕ και το ποδόσφαιρο και οι κομματικές διαμάχες,που υποτίθεται δουλεύουν για μας.
Από ότι φαίνεται,στους δρόμους είμαστε εμείς το κατώτερο ίσως στρώμα,που μας χτύπησε το πρώτο κύμα μέτρων.Οι υπόλοιποι έχουν ψευδαισθήσεις ότι δεν θα πάθουν τίποτα και γιαυτό δεν αντιδρούν.
Όμως πολύ σύντομα θα μπει το δεύτερο κύμα και μόλις δουν οι διορισμένοι από βύσματα ότι απολύονται χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι ,θα νιώσουν ένα τεράστιο κόμπο στον λαιμό αλλά μπορεί να είναι αργά γιατί αυτός ο κόμπος ξεκίνησε από {πίσω}.
Για το τρίτο κύμα δεν συζητάω γιατί δεν ξέρω άμα θα λεγόμαστε ακόμα Ελλάδα τότε.
Το εμπόριο έχει πάθει είδει μεγάλη ζημιά(με τις τρελές εκπτώσεις όμως βλέπετε και την ασχροκερδεια που υπάρχει).
Δουλειές δεν υπάρχουν γιατί το χρήμα το έχουν οι τράπεζες και δεν κυκλοφορεί στην αγορά.
Τα πάντα ανεβαίνουν αλλά οι μισθοί κατεβαίνουν.
Θα πάρει πολλά χρόνια το δούλεμα της κυβέρνησης ότι θα πατάξει τους μεγαλοαπατεώνες και φυσικά δεν θα μπει κανένας στην φυλακή εκτός από κανέναν ταλαίπωρο.
Όμως οι τράπεζες περιμένουν σαν τα γεράκια το πληγωμένο θύμα ,για να κατασχέσουν φυσικά ότι θα έχει απομείνει από τους οφειλέτες γιατί θα είναι αδύνατον να πληρώνουν τις δόσεις τους.
Τότε και ίσως τότε να πει ο Ελληνας ,,,ρε μήπως μας δουλεύουν αυτοί εκεί πάνω?????
Εγώ έζησα και μερικά χρόνια σε μαυρικη χώρα και έχω δει να σπάνε μαγαζιά για να πάρουν φαγητά,έχω δει ανθρώπους να πεθαίνουν στον δρόμο σκελετωμένοι,έχω δει το μίσος του πόνου στα μάτια του πεινασμένου λαού,που δεν υπολογίζει πλέον τίποτα,όταν προτιμάει να πεθάνει πολεμώντας από το να πεθάνει στην πείνα.
Το αστείο παιδιά είναι ότι οι φτωχοί ξένοι που βρίσκονται στην Ελλάδα Μαύροι Πακιστανοι Αφγανοί κτλ)Θα γελάνε μαζί μας όταν υποφέρουμε από πείνα γιατί αυτοί είναι συνηθισμένοι χρόνια και χρόνια τώρα στην πείνα, ενώ εμείς δεν ξέρουμε πραγματικά τη είναι αυτό το φρούτο…….
Καλή μας τύχη μέχρι να ξυπνήσει ο λαός….

Αναγνώστης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *