Κατηγορούν τον Τζιμ Κάρεϊ ότι συνέβαλε στην αυτοκτονία της φίλης του, Κατριόνα Γουάιτ

1Μήνυση κατά του Τζιμ Κάρεϊ υπέβαλε ο πρώην σύζυγος της Κατριόνα Γουάιτ, της κοπέλας του Κάρεϊ η οποία αυτοκτόνησε πριν από έναν χρόνο παίρνοντας υπερβολική δόση των φαρμάκων Ambien, Propranolol και Percocet.

Ο πρώην σύζυγος Μάικ Μπάρτον κατηγορεί τον Κάρεϊ ότι «διευκόλυνε» τον θάνατο της Κατριονα καθώς της προμήθευσε όλα αυτά τα φάρμακα με τα οποία τελικά αυτοκτόνησε στις 24 Σεπτεμβρίου 2015.

Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά, τα μπουκάλια και από τα τρία φάρμακα έφεραν πάνω το όνομα Arthur King, φερόμενο ως ψευδώνυμο του Τζιμ Κάρεϊ. Η μήνυση αναφέρει επίσης πως περίπου 3 με 4 ημέρες πριν πεθάνει η Γουάιτ, ο Κάρεϊ της έδωσε τα συγκεκριμένα φάρμακα.

Ο Μπάρτον υποστηρίζει στην μήνυσή του πως ο Κάρεϊ ήξερε πολύ καλά ότι η Γουάιτ είχε τάσεις προς την κατάθλιψη και πως είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει στο παρελθόν, κάτι που καθιστά ακόμη πιο σκανδαλώδες το γεγονός πως της προμήθευσε τα φάρμακα.

«Αφού απέκτησε παράνομα τα φάρμακα χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο ‘Arthur King’, ο Κάρεϊ στη συνέχεια τα έδωσε της 30χρονη φίλη του Κατριόνα Γουάιτ. Ο ίδιος το έκανε αυτό παρόλο που γνώριζε πολύ καλά πως η Γουάιτ ήταν άρρωστη και έτοιμη να καταναλώσει εξαιρετικά εθιστικά φάρμακα εκτός της φροντίδας που θα της παρείχε επαγγελματίας γιατρός», γράφει χαρακτηριστικά η μήνυση.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *