Μήπως τελικά ο Κομπέιν δεν αυτοκτόνησε; – Νέα στοιχεία για το τέλος του frontman των Νιρβάνα (φωτό & βίντεο)

1Ο Κέρτ Κομπέιν βρέθηκε νεκρός στις 5 Απριλίου του 1994. Σχεδόν 20 χρόνια μετά ένα ντοκιμαντέρ, έρχεται να παρουσιάσει νέα στοιχεία που υπαινίσσονται ότι ο πρωτοπόρος μουσικός δολοφονήθηκε.Η εφημερίδα Dailymail, παρουσιάζει αποκλειστικά αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ, στο οποίο ειδικοί έχουν μελετήσει εξονυχιστικά το σημείωμα που άφησε ο Κομπέιν λίγο πριν την αυτοκτονία και όπως τονίζουν προκύπτουν ερωτήματα.

Ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας του Seattle, πόλης που ξεκίνησαν την πορεία τους η Νιρβάνα, μιλάει στον ντοκιμαντέρ και υποστηρίζει ότι η υπόθεση Κομπέιν πρέπει να ξανά ανοίξει.
Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή ο Κομπέιν αυτοκτόνησε στις 5 Απριλίου του 1994 μέσα στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή του Seattle. Ο πρόωρος θάνατος του μουσικού, ήταν αντικείμενο εκτεταμένης έρευνας που ενίσχυσε το επιχείρημα ότι ο Κομπέιν μπορεί και να δολοφονήθηκε.
Στο ντοκιμαντέρ παρατίθενται τα γεγονότα από την οπτική του ιδιωτικού ερευνητή που προσελήφθη από τη γυναίκα του Κομπέιν να βρει τον τραγουδιστή, λίγες ημέρες πριν από το θάνατό του.
Η νέα έρευνα αφήνει να εννοηθεί ότι έχει ευθύνες και η Courtney Love, η οποία κράτησε το τελευταίο γράμμα το Κομπέιν κλειδωμένο σε θυρίδα ασφαλείας.
Από τα νέα στοιχεία, σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ προκύπτει ότι κάποια σημεία του μηνύματος που άφησε ο Κομπέιν, προστέθηκαν στο γράμμα μετά το θάνατο του τραγουδιστή. Το ντοκιμαντερ αφήνει να εννοηθεί ότι έχει ευθύνη και η σύζυγος του Κομπέιν, καθώς όπως αναφέρει, βρέθηκε στην τσάντα της σελίδα από χαρτί που  είχε γραμμένα διάφορα γράμματα της αλφαβήτου με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα όπως αυτά του τελευταίου μηνύματος του Κομπέιν.
Ο ιδιωτικός ερευνητής Τομ Γκαντ, υποστηρίζει ότι το αρχικό μήνυμα του Κομπέιν απευθυνόταν στη γυναίκα του, της έλεγε ότι την αφήνει και ότι εγκαταλείπει τη μουσική και δεν ήταν σημείωμα αυτοκτονίας.
Δεν είναι πρώτη φορά που ένα ντοκιμαντέρ κατηγορεί τη σύντροφο του Κομπέιν ως υπεύθυνη για τη δολοφονία του, το ίδιο είχε συμβεί και το 1998 αλλά δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο εναντίον της λένε οι δικηγόροι της Courtney Love.
Το νέο ντοκιμαντέρ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *