Μαρία Αλεξάνδρου: «Η κολλητή μου μας έκλεψε και την έχω σε video». Δείτε τα βίντεο…! [videos]

1Η καταγγελία είναι πέρα για πέρα αληθινή και τις επόμενες ώρες το γνωστό μοντέλο αναμένεται να παρουσιάσει τα στοιχεία στις αρμόδιες αρχές Οι δυο κολλητές Μαρία Αλεξάνδρου και Εμιλία Μπάρακ πέρασαν πολύ καλά το καλοκαίρι που πέρασε στη Μύκονο.

Με την επιστροφή τους όμως στην Αθήνα τα δεδομένα άλλαξαν. Οι κολλητές έγιναν εχθροί. Και ο λόγος;

Σύμφωνα με την καταγγελία του μοντέλου η φίλη της-που δηλώνει επιχειρηματίας- αφαίρεσε έναν φάκελο από το σπίτι όπου μένει με τον σύντροφό της με 500 ευρώ.

Στο Video ασφαλείας μπορείτε να δείτε την Μπάρακ να έχει στα χέρια της έναν φάκελο, τον οποίο και τοποθετεί στο στήθος της αποχωρώντας από το σπίτι.

Στο δεύτερο video το μοντέλο μαζί με έναν φίλο της φαίνεται να ψάχνει τα πράγματα της Μπάρακ.

Η ίδια η μοντέλα λέει στο blog: «Μας έκλεψε 500 ευρώ και την έχουμε καταγράψει στην κάμερα. Δεν θα το αφήσω έτσι. Αύριο κιόλας θα πάω στον δικηγόρο μου με τα στοιχεία στα χέρια προκειμένου ν΄ αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν είναι τόσο το ποσό που αφήρεσε αλλά ο τρόπος και η συμπεριφορά της. Αυτός είναι ο λόγος που θέλω να πληρώσει».

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την Μπάρακ προκειμένου να έχουμε και την δική της άποψή αλλά μέχρι ώρας αυτό δεν στάθηκε δυνατό.

Εδώ είμαστε να φιλοξενήσουμε και την δική της θέση όταν την βρούμε.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *