Μαργαρίτα Παπανδρέου: “Η Μελίνα μου είχε πει για να κρατήσω τον Ανδρέα να αποπειραθώ να αυτοκτονήσω, να τσιρίζω, να χτυπιέμαι!” (βίντεο)

1Απίστευτες αποκαλύψεις από την πρώτη σύζυγο του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και για την λίστα Λαγκάρντ!

Όσων αφορά τη λίστα Λαγκάρντ η Μαργαρίτα Παπανδρέου είπε: “Έχω ακούσει ότι είπαν για μένα ότι είμαι στους πιο πλούσιους ανθρώπους. Δεν είμαι πλούσια , ούτε είμαι στη λίστα Λαγκάρντ” δήλωσε χαρακτηριστικά.Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ, παραχώρησε η Μαργαρίτα Παπανδρέου – Η αγάπη της στον Ανδρέα Παπανδρέου, η συμβουλή της Μελίνας Μερκούρη και ο τρόπος με τον οποίο της είχε κάνει πρόταση γάμου ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της, «Έρωτας και Εξουσία» -το βιβλίο αποκάλυψη για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ- παραχώρησε συνέντευξη στο κυπριακό κανάλι, ΡΙΚ, όπως σημειώνεται σε σχετικό άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.

Στη συνέντευξη που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η Μαργαρίτα Παπανδρέου μίλησε για την αγάπη που είχε στον Ανδρέα, η οποία, όπως τόνισε δεν της «επέτρεπε» να τον αφήσει ελεύθερο. «Το δυσκολότερο πράγμα, βεβαίως, ήταν να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς τον Ανδρέα. Τον αγαπούσα αρκετά, για να τον αφήσω ελεύθερο», δήλωσε η Μαργαρίτα Παπανδρέου.

πηγη

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *