Μα επιτέλους τόσα τρελά και παράλογα ακούμε και διαβάζουμε, για πόσο ακόμη; Πότε θα κάνουμε επιτέλους κάτι, εκτός του να ενημερωνόμαστε για το τι μας κάνουν;

1Ωραία λοιπόν…αφού όλοι μας γνωρίζουμε λίγο πολύ την κατάσταση της Ελλαδίτσας μας, γιατί τέτοια απάθεια?Έχετε καταλάβει ότι βρήκαν την ευκαιρία να επιβάλλουν μέτρα που είχαν προταθεί από το 1990 αλλά ήταν τόσο παράλογα κ δεν είχαν καμία ισχυρή αφορμή τότε (τύπου ‘οικονομική κρίση’) που δεν επιδίωξαν καν την επιβολή τους.

Δεν θα αρχίσω να προτείνω την κλασική λύση που προτείνει συνήθως η κομματοποιημένη νεολαία (“ξεχυθείτε στους δρόμους”) γιατί δεν ανήκω σε αυτή, αλλά ας δοκιμάσουμε για κάνα μήνα τουλάχιστον να κόψουμε το κάπνισμα.

Μόνο από τους καπνιστές στην Ελλάδα θα μπορούσαμε να βγούμε απ’την οικονομική κρίση με την νέα κ ‘ωραία’ αυτή αύξηση των τσιγάρων,αλλά εμείς συνεχίζουμε να καπνίζουμε ταϊζοντας τους είδη θεόχοντρους βουλευτές μας.

Σκεφτείτε το, θα προστατέψουμε κ την υγεία μας…

Το νομοσχέδιο της ιθαγένειας το έχετε συνειδητοποιήσει;;;  Αυτό σημαίνει ότι από τούδε και στο εξής, οι αλλοδαποί έχουν το δικαίωμα του «εκλέγεσθαι».

Μην ξαφνιαστείτε λοιπόν αν στις επόμενες εκλογές δείτε ψηφοδέλτια αλβανόφωνου και τουρκόφωνου κόμματος, τα οποία με 3% των ψήφων (σίγουρα ζουν πολύ περισσότεροι Αλβανοί και μουσουλμάνοι στη χώρα μας) θα μας εκπροσωπούν στη βουλή των «Ελλήνων».

Σε τέτοια περίπτωση κ. παπανδρέου και κ. τσίπρα (οι ψηφίσαντες «υπέρ») μαζί με τους ακολούθους σας, θα είστε ένοχοι για εσχάτη προδοσία.

Αναγνώστης

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *