Μεταγραφή για Χατζηχρόνογλου

11Με μάνατζερ τον Στέλιο Πολίτη και σε νέα κατηγορία, τα 76κ., θα συνεχίζει να αγωνίζεται ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου.Έχει και το kickboxing μεταγραφές. Ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Στέλιο Πολίτη, ενώ όπως έγινε γνωστό αλλάζει κατηγορία και από τα 80κ. πέφτει στα 76κ. Τι σημαίνουν πρακτικά αυτές οι αλλαγές;

Στο αγωνιστικό κομμάτι αυτή η συμφωνία αποσκοπεί κυρίως σε αγώνες στο εξωτερικό με ζητούμενο διεθνείς τίτλους και συμμετοχή σε μεγάλα promotion.

Οι αλλαγές

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Χατζηχρόνογλου αναρριχήθηκε στο Νο1 των 80κ. στην Ελλάδα, νικώντας όλα τα δυνατά ονόματα της κατηγορίας. Το μοναδικό μεγάλο ματς που έμεινε μετέωρο ήταν αυτό κόντρα στον Γιάννη Σοφοκλέους.

Σε συζήτηση με τον προπόνηση του Νίκο Ασκητή και τον νέο του μάνατζερ, κρίθηκε προτιμότερο να κατέβει στα 76κ. καθώς έτσι θα βρει πιο εύκολα τις ευκαιρίες που ψάχνει στο εξωτερικό. Δεν αποκλείεται σύντομα μάλιστα να προκύψουν και εγχώρια ντέρμπι με kickboxers που κινούνται στα 72-75κ.

Μεγαλώνει η ομάδα

Ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου είναι η πιο πρόσφατη σε μια σειρά από πολύ σημαντικές προσθήκες στην ομάδα του Στέλιου Πολίτη. Έχουν προηγηθεί ο Γιάννης Σοφοκλέους, η Αρετή Μαστροδούκα, ο Αλέξανδρος Γιαννόπουλος και εδώ και χρόνια ο Στάθης Μπένοφ και η Τίτα Γκρούεβα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *