ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΣΤΕ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑ

1Η Αριστερά απέτυχε παντού στο κόσμο. Ο Συριζα απέτυχε διπλά στην Ελλάδα. Μιλάνε τα νούμερα(Γ μνημονιο, επιτόκια, αναπτυξη, φέσια στην αγορά, ελλείματα, ανείσπρακτοι φόροι 13 δις σε ένα έτος, φυγη επιχειρήσεων, αρνητικές προσδοκίες, εφεύρεση νέων φόρων κάθε μήνα). Επίσης, οι ευρωπαίοι θέλουν in depth evaluation. Και ο συριζα παρουσιάζοντας απο τον Αυγουστο συνεχώς Λευκή κόλα κι αναβολές θέλει να κοροιδέψει τους 200 τεχνοκράατες του Κουαρτέτο! Το 75% των Ελλήνων αξιολογεί αρνητικά τις προοπτικές της χώρας (με τον σύριζα). Συριζα ίσον Ψεμμα Ψεμμα Παραμύθα, Παραμύθια, απειλές (να φύγει το ΔΝΤ) και κολοτουμπες (να μείνει το ΔΝΤ). Ρε συριζαίοι, αφού τα Νουμερα στο Μεσοπρόθεσμο 2016-2020 ακόμη ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ. Βουλώστε το κι ακούστε τους ειδήμονες. ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΣΤΕ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑ (ΤΟ 75%). Η δεν είναι έτσι;

Ο λαός είναι αντίθετος στο ασφαλιστικό, άρα τα θέλει όπως ήταν παλιά. Η ΝΔ είναι αντίθετη στο ασφαλιστικό άρα είναι αντίθετη προς τον εαυτό της που ήθελε ανατροπές, μειώσεις, αυξήσεις ηλικίας κλπ. Και βγάζουμε ……….. καταλληλότερο τον Μητσοτάκη που δεν θέλει μεν το ασφαλιστικό αλλά θα εφαρμόσει το ίδιο ασφαλιστικό και ακόμα χειρότερα. Όλοι θέλουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά θέλουμε να ζούμε όπως παλιά, απορρίπτουμε το ασφαλιστικό επειδή το φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και θέλουμε να το φέρει ο Μητσοτάκης. Είτε ο λαός θέλει βούρδουλα είτε η διαπλοκή, κανάλια, εταιρίες δημοσκοπήσεων, μεγαλοδημοσιογράφοι.

Εναλλακτική δεν υπάρχει,οποτε είτε σας αρέσει είτε όχι με Σύριζα θα πορευτουμε. Μόλις τελειώσουν και τα αγγούρια που έτσι και αλλιώς θα έρχονταν , θα δούμε και αν πραγματικά μπορεί να κυβερνήσει. Μέχρι τώρα ξεπληρωνει τα γραμματια των κοπρων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Με Μητσοτάκη, Γεννήματα,Θεοδωράκη κλπ παίζει χωρίς αντίπαλο. Αν δε δεν έκανε πίσω και είχε κάνει τη μεγάλη επανάσταση της δραχμης,τώρα θα μπαιναμε σε τροχιά ανάπτυξης. Μόνο το τεμπελαριο του καναπέ θα συνέχιζε το παρασιτικό του έργο.

 

αναγνωστης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *