Μηνυτήρια αναφορά – «ΦΩΤΙΑ» Βγενόπουλου κατά της προέδρου του Αρείου Πάγου,Βασιλικής Θάνου! Την κατηγορεί για δωροληψία!

1Η μηνυτήρια αναφορά η οποία δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα αφορά τα αδικήματα της εμπορίας – επιρροής, απόπειρα εκβίασης, παράβασης καθήκοντος.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος της MIG κατήγγειλε ότι η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται όχι μόνο κατά της κ. Θάνου, αλλά και κατά μίας φίλης της επιχειρηματία

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο εκτελεστικός πρόεδρος του ομίλου MIG κατήγγειλε ότι η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται όχι μόνο κατά της κ. Θάνου, αλλά και κατά μίας φίλης της επιχειρηματία, καθώς και κατά άλλων προσώπων που πιθανόν να εμπλέκονται, και σχετίζεται, μεταξύ άλλων, με τα αδικήματα της δωροληψίας και της απόπειρας εκβίασης.

Οι παράνομες πράξεις σχετίζονται με την έκδοση στην Κύπρο στελεχών της MIG Ευθυμίου Μπουλούτα και Μάρκου Φόρου και του ελέγχου της κ. Θάνου στην εισαγγελέα Εφετών Γεωργία Τσατάνη στην υπόθεσή του που η κ. Τσατάνη χειριζόταν.

Να σημειωθεί ότι η κυρία Τσατάνη έγινε γνωστή από την καταγγελία που έκανε σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, κατηγορώντας τον για παρεμβάσεις στο έργο της στην υπόθεση Βγενοπούλου.

«Μου ζητήθηκε να ακολουθήσω την τακτική των χαρτονομισμάτων σε βιβλίο», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Βγενοπουλος. «Για την ακρίβεια μου ζητήθηκε … Βιβλιοθήκη, μεγάλος αριθμός βιβλίων δηλαδή».

Ο κ. Bγενόπουλος διευκρίνισε ότι δεν προτίθεται να δώσει λεπτομέρειες, καθώς ο ίδιος σέβεται το τεκμήριο αθωότητας, παρότι δεν τυγχάνει της ίδιας αντιμετώπισης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *