Μια άγνωστη σχολίασε άσχημα τα πόδια της! Ο τρόπος που αντέδρασε όμως, αξίζει πραγματικά συγχαρητήρια!

1H Βrynne Huffman είναι μία ηθοποιός, γυναίκα και μητέρα που ζει στο Frisco του Τέξας. Μία ζεστή μέρα, το μόνο που σκέφτηκε είναι να νιώθει άνετα όταν αποφάσισε να ντυθεί και να βγει έξω. Οι περισσότεροι δεν ενοχλήθηκαν από αυτή της την επιλογή.

3

Ένας όμως θεώρησε πως δεν είχε ντυθεί κατάλληλα. Όταν εκείνη γύρισε στο σπίτι, μοιράστηκε την εμπειρία της στο Facebook:

Σήμερα έβαλα ένα τζιν σορτς, άσπρη μπλούζα, παντόφλες και έφυγα από το σπίτι για να κάνω κάτι δουλειές. Χρειάστηκε πολύ κουράγιο για να τα αγοράσω, γιατί ήξερα πως δεν κολακεύουν και πολύ το σώμα μου.

Είχα πάει σε ένα κατάστημα για να αφήσω κάτι. Καθόμουν στην ουρά ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Αυτή που ήταν μπροστά μου ήταν περίπου 60. Καθώς έκατσα πίσω της, μου χαμογέλασε και μου έδωσε συγχαρητήρια για το μαύρισμα και τα μαλλιά μου. Μιλήσαμε λίγο και μετά ήρθε η ώρα της να εξυπηρετηθεί.

Καθώς γύρισα να κοιτάξω ποιος είναι πίσω, χαμογέλασα στην γυναίκα που ήταν πίσω μου. Σκέφτηκα να συνεχίσω την αλυσίδα της θετικής ενέργειας. Ήταν περίπου 30-35, ελκυστική και πολύ λεπτή.

Είπε: “Τα μαλλιά σου είναι πολύ όμορφα, αλλά δεν θα έπρεπε να φορέσεις αυτό το σορτς.”

Ναι, καλά διαβάσατε.

Το πρόσωπό μου κοκκίνισε, όχι από ντροπή, αλλά από θυμό.

Έτσι, γύρισα και της είπα: Δεν σου πάει αυτό το μπλουζάκι.

Δεν της έδωσα σημασία μέχρι που έφυγα από το μαγαζί. Ήθελα να πω και άλλα αλλά φοβόμουν πως θα με πιάσουν τα κλάματα. Το μόνο που ήθελα ήταν να πάω σπίτι και να αλλάξω ρούχα. Και ΑΥΤΟ με νευρίαζε ακόμα περισσότερο.

Δεν έχει σημασία το φύλο.

 

Δεν έχει σημασία η φυλή

Δεν έχει σημασία η θρησκεία

Δεν έχει σημασία ο $εξουαλικός προσανατολισμός.

Αλλά χοντρή;

Από ότι φαίνεται το πάχος έχει σημασία.

Θα το πάω ένα βήμα παραπέρα και θα το πω γιατί φαίνεται να έχει μεγάλη σημασία για έναν ηθοποιό. Περισσότερο από το ταλέντο, από τη συμπεριφορά, από οτιδήποτε άλλο. Γιατί τα χοντρά κορίτσια αντιμετωπίζονται σαν να είναι εξωγήινοι.

Ακούστε άνθρωποι

Ειδικά γυναίκες.

Το να είσαι μεγάλος δεν σημαίνει πως είσαι και άρρωστος.

Δεν σημαίνει απαραίτητα πως είσαι τεμπέλης.

Γυναίκες, ας μην χτυπάμε η μία την άλλη. Πρέπει να γιορτάζουμε και να χαιρόμαστε για τους εαυτούς μας. Κάθε μέρα!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *