Μ.Σουμάχερ: Βελτιώνεται η υγεία του αλλά…

1O πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας αυτοκινήτων (FIA), Ζαν Τοντ επιβεβαίωσε τη μικρή, αλλά σταθερή βελτίωση στην υγεία του Μίχαελ Σουμάχερ.

Ο Γάλλος πρώην επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Ferrari προέβη σε δηλώσεις στην εφημερίδα “L’Equipe” σχετικά με την αποθεραπεία του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

“Τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες έχει κάνει βελτίωση σε σχέση με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Αλλά μπροστά του βρίσκεται ένας μεγάλος και μακρύς δρόμος”, τόνισε ο Τοντ, αναφερόμενος στα σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του 45χρονου Γερμανού.

Ο Τοντ ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας στη Γκρενόμπλ, καθώς συνδέεται με στενή φιλία με το ζεύγος Σουμάχερ.

Ο Γερμανός συνεχίζει την αποθεραπεία του σε ειδική μονάδα που έχει διαμορφωθεί στην έπαυλη του στην Ελβετία μετά από πολύμηνη νοσηλεία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και εν συνεχεία στη Λωζάννη.

“Ας ελπίσουμε πως τα πράγματα θα βελτιωθούν. Η οικογένεια βρίσκεται κοντά του. Χρειάζεται χρόνο και ηρεμία”, κατέληξε ο Τοντ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *