Νέο συνθετικό ναρκωτικό σκορπά τον θάνατο (Βίντεο + Φωτογραφίες)

1Τουλάχιστον 7 άτομα έχουν πεθάνει και περισσότερα από 180 έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, από ένα νέο χημικό ναρκωτικό που σκορπά το θάνατο στην Ρωσία.
Δώδεκα από αυτούς νοσηλεύονται στην εντατική.

Τα αποτελέσματα της δράσης του είναι φρικιαστικά.Οι χρήστες χάνουν την επαφή με το περιβάλλον και προβαίνουν σε ακραίες πράξεις.

Στην πόλη Σουγκούτ στην Σιβηρία, πολίτες έσωσαν την τελευταία στιγμή ένα νεαρό, που είχε βγει στο μπαλκόνι κρατώντας μαχαίρι, ματωμένος αφού είχε αυτοτραυματιστεί και ετοιμαζόταν να πηδήξει στο κενό.Σε άλλη περίπτωση, νεαρός σκοτώθηκε σε τροχαίο ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια του συγκεκριμένου ναρκωτικού.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ένας άνδρας κάθεται γονατισμένος μέσα στην βροχή, χωρίς να καταλαβαίνει τίποτα από το γύρω περιβάλλον.

Σύμφωνα με τον παθολόγο Αντρέι Νοβίκοφ, από το νοσοκομείο του Σουγκούτ «οι περισσότεροι το αγόρασαν στο διαδίκτυο προς 39 δολάρια και στην συνέχεια το κάπνισαν».

Σύμφωνα με την αστυνομία οι ειδικοί ελέγχουν τα συστατικά του νέου ναρκωτικού αλλά δεν πρόκειται να έχουν τα αποτελέσματα μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Για αυτό έδωσαν στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες του νέου ναρκωτικού για να προλάβουν και νέους θανάτους.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *