Νανά Καραγιάννη: Το ιδιαίτερο Πάσχα και οι νέες φωτογραφίες – Τί έκανε & ποια η κατάσταση της υγείας

1Καλή παρέα, καλό φαγητό και λίγες ημέρες χαλαρές για την Νανά Καραγιάννη που χαμογέλασε με την ψυχή της και πέρασε ένα από τα καλύτερα Πασχαλινά μεσημέρια της ζωής της.

Kαι τις 2 ημέρες του Πασχα τις περασε με τις πιο καλές της  φιλες. Την  δημοσιογράφο Αφροδιτη Υψηλαντη που είναι χρονια στενές φιλες αληθινές . Σε  φιλικά σπιτια παντα,με τρελο μαγειρεμα και ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΝΟΥ ,γελια και αγαπες πολλες. Ειχε χρόνια να περασει  τοσο ομορφα, με αληθινο χαμογελο και πραγματικη ορεξη!! Απο το πρωι της Κυριακής  μεχρι το…επομενο πρωι της Δευτέρας  μαζι, καλεσμενοι, κοσμος και καλή πάρέα. Το τελειο, το ιδανικο, το υπεροχο. Μην ξεχναμε πως ηταν το 1ο της  Πασχα ως χωρισμένη και το ηξερε καλά  πως θα ήταν ναι μεν ιδιαίτερο αλλά παράλληλα  ξέγνοιαστο και υπέροχο.

Επίσης η Νανά βρέθηκε στο Σπίτι του Ηθοποιού της Άννας Φόνσου όπου ανήμερα Πάσχα, όπως κάθε χρόνο, είχαν ετοιμάσει μια μικρή γιορτή για τους φιλοξενούμενους εκεί με κρασάκι και τα εδέσματα της ημέρας στον εξωτερικό χώρο, καθώς μένει πολύ κοντά και έχει στενές σχέσεις με την κα Φόνσου. Αυτό που μάθαμε είναι  ότι πηγαίνει εκεί τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα για καλή συντροφιά.

Το ιδιαίτερο Πάσχα της Νανάς Καραγιάννη.

 

 

Πηγη athensgo

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *