ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΜΑ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΟΥΙΤΝΕΙ ΧΙΟΥΣΤΟΝ!

1Το θαύμα που περίμενε η οικογένειά της έγινε και η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, κόρη της της Γουίτνεϊ Χιούστον και του Μπόμπι Μπράουν, ξύπνησε από το κώμα στο οποίο βρισκόταν για τρεις ολόκληρους μήνες.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα η 22χρονη Μπόμπι Κριστίνα βρισκόταν σε τεχνητό κώμα και σε μηχανική υποστήριξη, με τους γιατρούς να της δίνουν ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης!

Η οικογένεια της όμως όλο αυτό το διάστημα αρνήθηκε πεισματικά να δώσει την έγκριση για να «βγει η πρίζα» από τα μηχανήματα που την κρατούσαν στην ζωή.

Τελικά η 22χρονη κόρη της Γουίτνεϊ δικαίωσε την οικογένεια της ξυπνώντας από το κώμα! Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε ο Μπόμπι Μπράουν κατά την διάρκεια συναυλίας του το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Verizon Theatre του Ντάλλας: «Μπορώ επιτέλους να σας πω σήμερα, πως η Μπόμπι Κριστίνα ξύπνησε! Με παρακολουθεί!» είπε ο τραγουδιστής στο κοινό του.

Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε μέσω Facebook και η θεία της Μπόμπι Κριστίνα, Τόνι Μπράουν, η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Τόσα πολλά μηνύματα! Λυπάμαι που δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα, αλλά θα το κάνω αργότερα! Απλά επιτρέψτε μου να περάσω αυτές τις στιγμές με την οικογένεια μου! Ναι η Μπόμπι Κριστίνα ξύπνησε και πλέον δεν υποστηρίζεται μηχανικά!!! Ο θεός είναι μεγάλος! Ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. Έχει ακόμα δρόμο μπροστά της μέχρι να συνέλθει τελείως αλλά θα γίνει καλά!!!».

Πηγη lifestyle

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *