Οι χρήστες πλέον μπορούν να κάνουν δωρεές στο Youtube!

1Μία νέα λειτουργία έχει διαθέσει σε μερικές χώρες το Youtube, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να χρηματοδοτούν απευθείας τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς.
Παρά τις πληροφορίες που θέλουν το Youtube να ετοιμάζει νέα συνδρομητική υπηρεσία μέσα από την οποία οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν αποκλειστικό περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις από συγκεκριμένα κανάλια του δικτύου, η δημοφιλής υπηρεσία φαίνεται πως για την ώρα θέλει να κάνει τους χρήστες να δίνουν χρήματα απευθείας στους αγαπημένους τους δημιουργούς.

Έτσι λοιπόν οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν δωρεές στους αγαπημένους δημιουργούς στο Youtube δίνοντας τους ακόμα ένα λόγο να συνεχίζουν να κάνουν βίντεο χωρίς πολλές διαφημίσεις ενδιάμεσα.
Από τα λεφτά που δίνουν οι χρήστες στους δημιουργούς η Google θα κρατάει το 5% και ένα μικρό ποσό των 0.21$ για φόρους ενώ τα υπόλοιπα θα τα παίρνουν οι δημιουργοί.

Με αυτό τον τρόπο η Google θέλει, οι δημιουργοί να μπορούν να συνεχίσουν να φτιάχνουν ποιοτικά βίντεο και να έχουν ακόμα περισσότερα κέρδη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *