Ομοφυλοφιλία και υποκριτές

5Έχει παραγίνει το κακό τελευταία με την ομοφυλοφιλία. ΑΡΚΕΤΑ!! Είπαμε, αποδεχόμαστε… αλλά ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ!

Όλες οι εκπομπές πλέον έχουν και από ένα ομοφυλόφιλο, όλες οι σειρές έχουν και από ένα gay. Έχει μπει η ομοφυλοφιλία για τα καλά στη ζωή μας. Και μπορεί πριν από χρόνια απλά να το έλεγαν στις σειρές της TV, αλλά τώρα βλέπουμε και φιλιά, και κακό. Ακόμα και ο Φιλιππίδης στα γεράματα αποφάσισε ότι ο ρόλος που θέλει να παίξει στο τέλος της καριέρας τους είναι του gay. Εύγε. Αντε να γεμίσεις με φιλιά τον φίλο σου τον Μπέζο. A, και κ. Φιλιππίδη, ΟΧΙ, δεν κρύβουν όλοι από εάν gay μέσα τους.

Σόρυ. Κάνω παρέα με τους κολλητούς μου, παίζουμε μπάλα, κάνουμε και ντουζ μετά τους αγώνες, αλλά σόρυ, εμένα οι γυναίκες με ανάβουν. Μπορεί εσύ να έχεις σκεφτεί να τον πάρεις, αλλά συγνώμη φίλε μου, δε θέλουμε να τον πάρουμε όλοι. Εμένα μόνο οι γυναίκες με ανάβουν. Βασικά αναρωτιέμαι, με τόσες απίστευτα όμορφες γυναίκες, ειδικά στην Ελλάδα, πως μπορεί να είναι κάποιος gay? Και αν γεννιέσαι gay και δεν γίνεσαι, τότε δε χρειάζεται προώθηση σωστά;

Είπαμε, αποδεχόμαστε… αλλά ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ!

Δείτε τη φωτό, αυτό θέλετε για να παιδιά μας; Αυτό θέλετε για τα αγόρια μας;

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι και ελπίζω τα μπλογκ να αναρτήσουν την ερώτησή μου. Ρωτώ όλους αυτούς τους υποκριτές που αποδέχονται αυτό το νέο φαινόμενο με χαμόγελο στα χείλη.

Το λέω αυτό, επειδή βλέπουμε ότι όλοι τρέχουν να φωτογραφηθούν με τους gay, από την Κωνσταντοπούλου, στην Δούρου, στον Μπουτάρη και στον Ποταμάκια-δημοσιογράφο της πλάκας-σκυλάκι του Μπόμπολα, και παρόλο που η οικονομία διαλύεται αυτό που μας νοιάζει είναι οι Gay Pride Parade.

Αν μπορείτε να ανεβάσετε την παρακάτω ερώτηση:

Αν έχετε αγόρι, ή αν έχετε στα σχέδια να κάνετε παιδιά και κάνετε αγόρι, και μόλις γεννηθεί έρθει η νοσοκόμα με μία φόρμα και σε ρωτήσει:

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΑΣ (επιλέξτε μία απάντηση)

1) 1) Πραγματικός άνδρας, όπως τον θέλει η φύση

2) 2) Gay

3) 3) Δε με ενοχλεί, ας βγει ότι θέλει

Εσείς όλοι που το παίζετε προοδευτικοί, τι θα απαντήσετε;;;; Εδώ σας θέλω… υποκριτές!

hellasforce.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *